[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
想問下點放個道具係車後面擋道具?

Hold實
所有車普通速度係咪一樣 唔計加速度同食菇加速

夜媽媽搞3p 痴撚線架

夜媽媽搞3p 痴撚線架

點解我啲朋友入左場(未full)
但我禁佢個名果到都無得比我禁join既
一個紅龜搞掂你啦 路線

仆你個街笑左出聲
會幫直飄打飛機既一定只係玩過MKDS
(GC唔計太少人玩)
同個板友打
佢都話好彩抽到三紅龜先過到我
我已經唔係勁
一隻紅龜
(GC唔計太少人玩)

你嗡乜指呀,隻game點拎線都一樣時間,即係跑直線啦,跑直線既話無chok火點分技術呀
拿,我就唔係好鍾意搞走人既,但係個個講緊食完藍龜食紅龜再食電3combo先比人過既,1隻紅龜就比人過就真係
拿,我就唔係好鍾意搞走人既,但係個個講緊食完藍龜食紅龜再食電3combo先比人過既,1隻紅龜就比人過就真係

一個紅龜搞掂你啦
(GC唔計太少人玩)

你嗡乜指呀,隻game點拎線都一樣時間,即係跑直線啦,跑直線既話無chok火點分技術呀

我打街場見到條友o係我身邊蛇走
我心諗:做乜鳩
我直線走過哂佢
星期六夜晚開始玩
連續兩日同九千幾分打 條友有d場除左3藍龜都會快放
星期六夜晚開始玩

又九千幾分又三藍龜你玩哂啦
星期六夜晚開始玩

事實係佢中3藍龜先有得追
星期六夜晚開始玩

尋日先比個九千分智商壓制唔知係咪夾埋 佢排第一見到有藍龜即刻停車比我行先,點知一食完藍龜一發不可收拾連中combo變第尾
街場見人from HK.
How to set ?
星期六夜晚開始玩

尋日先比個九千分智商壓制唔知係咪夾埋 佢排第一見到有藍龜即刻停車比我行先,點知一食完藍龜一發不可收拾連中combo變第尾

正常做法
你知道應話應該埋佢身同佢攬炒
mario kart is FTG
LM
有無200cc教學 係咪唔用飄會好啲 好難拿捏角度
我想問有無人知點解加左既好友
會係佢玩個陣時見唔到佢on
而佢剩係見到我off live
有無200cc教學 係咪唔用飄會好啲 好難拿捏角度

200當正常車GAME咁...踏BREAK過彎
PISH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞