[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
想知連線有無200cc玩

好似要開tournament 先得

好似要開tournament 先得

面連同自己開房可以直開
打分要高過3000先出
Gold Mario! 玩200cc 全部拎晒金盃(即至少一星)就會unlock

我一直以為要三星
有冇知網上連線禁worldwide mode點樣次次玩到150cc 前幾日玩幾乎次次100,得一次150。
有冇知網上連線禁worldwide mode點樣次次玩到150cc 前幾日玩幾乎次次100,得一次150。

0-2500分出100cc機率比150cc高
巴打們 最後個謝幕點先可以skip 次次都要等?
巴打們 最後個謝幕點先可以skip 次次都要等?

禁一下x 咪skip 到囉
Splatoon 2 既amiibo,可唔可以用係孖賽?
想問下
點樣可以線上同好友一齊玩?

有無人教下我

你開左Nintendo account未?
駁左Wifi未?

唔好開香港account因為未開服
開日、美、歐account Switch都免費玩到online對戰
免費online對戰至到2017年年底
之後要百幾蚊年費

我開左喇巴打
但我係想同加左好友既朋友一齊玩
唔識開房邀請

入左Online之後
㩒邊一個可以開房同邀請朋友玩

點解用英文

點解唔用英文

一買部機番黎就咁
唔識搞

Mario Kart 日版係唔係都轉到英文語言?
有兩機同兩隻Mario Kart 8 Deluxe
最多4P定8P?
之前追過post,話全金盃個登入畫面就會唔同咗, (我都見到我同事畫面係唔同)

點解我全金盃三星都冇唔同, 新手想問一問係咪有其他解鎖條件?

唔該各位巴打
之前追過post,話全金盃個登入畫面就會唔同咗, (我都見到我同事畫面係唔同)

點解我全金盃三星都冇唔同, 新手想問一問係咪有其他解鎖條件?

唔該各位巴打

Mirror?

唔該各位巴打

Mirror?

已經全部三星 ,我係打200cc,然後打mirror,最後先打返150
原來關自己打電雷個關飛哂謝幕事,

我次次200cc,150cc唔想等雷電個關謝幕就會關程式再開,

岩岩再打多次睇完佢個謝幕就出返特別menu
新入坑想問今代chok火無咪難左 我係咁左右都出變色變得勁慢
新入坑想問今代chok火係咪難左 我係咁左右都變色變得勁慢
係咪無人玩呢隻game啦?
岩岩買左
Online大把人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞