[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
facebook有垃圾開始唔夠跑,賴架車
請問,我在A機裡面玩左個save
然後我買左部B機,可否搬個save過去from A機to B機?

有linked with Nintendo acc

Sorry 1999

物理上係做到

即係點

拆機抽粒記憶體出黎,裝去第二部機度
我未實驗過架
然後我買左部B機,可否搬個save過去from A機to B機?

Sorry 1999

物理上係做到

即係點

我未實驗過架

話唔得咪得囉
我點知是咪跟nintendo acc定係跟機
知我就唔使問啦

Sorry 1999

物理上係做到

即係點

我未實驗過架

話唔得咪得囉
我點知是咪跟nintendo acc定係跟機
知我就唔使問啦

save暫時跟機,未有cloud backup
理論上係得,粒memory係拆到出黎
但我未實際試過
睇reddit D人壞機拎去整,可以拎返舊save
睇reddit D人壞機拎去整,可以拎返舊save

外國有
香港未有
有冇巴打覺得卡食人花真係好ON9
有時雙問號
後而有用野
點知前面係食人花卡你成幾十秒
有時雙問號
後而有用野

不過而家我咬完人就停o係度咬多兩下
幾過癮
其實inside drift同outside..
分別係邊
睇左第一頁段片 都唔係太明
分別係邊

自己入GAME試
分別係邊

自己入GAME試

收到
有冇咩車好介紹 之前好似有人POST過個網出黎

http://mk8dxbuilder.com
對48條賽道都熟手就重磅角+加速車+加速軚
仲係摸索階段我都係建議中磅角+加速車+加速軚

http://mk8dxbuilder.com
對48條賽道都熟手就重磅角+加速車+加速軚
仲係摸索階段我都係建議中磅角+加速車+加速軚

唔該哂
有時雙問號
後而有用野

幾過癮

卡食人花係咩意思 抽到食人花定有bug?

係咪得我覺得食人花好勁
進可攻退可守 可加速可幫隊友
有時雙問號
後而有用野

幾過癮

係咪得我覺得食人花好勁

想用第二item但係要用走個食人花
食人花個有效時間長, 呢段時間個防守基本上係真空
話就話隻食人花可以食龜, 但有幾可食得切
有時雙問號
後而有用野

幾過癮

係咪得我覺得食人花好勁

食人花阻住,用唔到item2
有時雙問號
後而有用野

幾過癮

係咪得我覺得食人花好勁

如果俾人連技落左中段 上返第一用食人花好正喎
加速之餘又令對手落後多啲 double拉遠距離
其實淨係加速已經好正 (我覺得
有時雙問號
後而有用野

幾過癮

係咪得我覺得食人花好勁

你可以由中段keep到食人花上第一
已經唔係用唔用食人花既問題, 係你對手太弱
用唔用你都係會第一

我自問就冇能力唔用item爬頭
SW-7800-9517-5309

SW 5658 3164 5992 ++++
有時雙問號
後而有用野

幾過癮

係咪得我覺得食人花好勁

你可以由中段keep到食人花上第一
已經唔係用唔用食人花既問題, 係你對手太弱
用唔用你都係會第一

我自問就冇能力唔用item爬頭

其他人互相殘殺,但偏偏當你透明都有可能嘅
係死ser定我問題?係咁斷線
係死ser定我問題?係咁斷線

試下出mk8d main menu 再入過
岩岩新買,睇左頭post, 入左去account果頁搵唔到邊度轉region玩唔到online...
同埋點樣係同一部機開新account?我add new user 佢
用新email都係link返去我第一個account

5. 點解無得同人online 對戰?
因為港服未開, 去https://accounts.nintendo.com
轉region做日本/美國 先
又或者開多個日本/美國ac來開game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞