[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
泥你老母
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

我係用張貼紙分

有冇清話我知邊度買行版有兩腳頭

日本買既行版?

我知
英國水咪係三腳
唉,唔撚知呀
佢呢d比舖頭撚完唔撚知
之後上黎又比人撚多鑊

淨係比錢,自己買緊乜都唔撚知
買完又要上黎問
我唔知點講好

係咪屌完女,唔知有無入錯屎眼?
好心柒左就深潛
呢度係討論mk
有關主機問題麻煩去另一個post度慢慢發表

不過有無人答你定恥笑你為主就唔知喇
含撚啦成班小圈子圍爐

我入錯左主機post?

响到取暖你至搖威,井底蛙

佢同你講水定行

我無問到,正常你地買到既係行定水

做下research先買機好無 已經見好多人中伏

班撚屌淨係一日到黑講價錢同洗唔洗食骨

完全無講行定水

你自己on9怪人
分行水好正常姐

成個遊戲台班撚屌為格價平一百幾十行均全港叫正常
坦白講,幾百蚊我當散紙,平時我唔打機,見過引買部玩,我麻煩在又要尊登再買叉機

買個質素好少少既兩腳轉三腳咪得
再唔係去買Switch既商場或者上網搵D買左行貨既大陸人交換咪得,反正佢地行機都要買轉插反而水機佢地唔駛轉插,我之前遇到肯出埋運費同我交換添
btw行機水機有幾難分?包裝上有香港任天堂個標籤貼紙
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

大撚把水貨電子產品三腳牛啦清,唔洗咁勞氣

已經兜撚到其他水貨電子產品
你睇你幾撚肉酸

要兜果個係你,我無在意過行定水,只係想叉電

得喇得喇,快D買個轉插去打機啦,唔好阻住渣車
BTW我係黎加FD

SW-7646-2683-3207
如何一部機,兩個Nintendo ID 一齊online?
我只能1 ID + 1 player (冇ID)

開多個user 同Nintendo account
我一試就得

唔得
我部機有兩個ID
入game時只能二選一ID
圍爐
佢地成日屌鳩我就真
我驚佢買撚完轉插都唔撚識用部機又走上黎問
2000分以上簡直大混戰
我暫時玩到14XX分,帶住老婆玩,佢得9百幾分
入佢account search game雙打係咪會搵D低分D既對手?
入佢account search game雙打係咪會搵D低分D既對手?

咁都係入佢account屈分好D

屈分冇咩意義

俾你屈到三千分冇咁既能力到你單拖玩都係預俾人屠

屈分冇咩意義

俾你屈到三千分冇咁既能力到你單拖玩都係預俾人屠

都係
玩咁耐好少頭三
三千分玩多小小時間就上到
8名內都有分加,有幾難?
你話四千up就難
見過六千車,望唔到尾燈
有冇人分享用咩車多
有冇人分享用咩車多

https://mkwrs.com/mk8dx

照TA果堆執就一定冇死
有冇人分享用咩車多

https://mkwrs.com/mk8dx

照TA果堆執就一定冇死

ta係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞