[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
覺唔覺盃賽連左三鋪第一之後第4場就會搞鳩你
次撚次第4場領先緊個陣班仆街cpu好似留撚曬D道理俾我咁
第1食龜殼連食到第8,9位先停 一起身就食道具唔撚俾我郁
屌撚曬你地11個cpu既老母

你廢就廢啦
新手求加
SW-0813-8096-1806
有冇人有用淘寶既amiibo 卡 黎換衫

買左,好正

係咪可以無限使用

咁同班gf 夾每人幾蚊

scan 一次就可以永遠keep 住套衫?

其實呢d 係咪純粹換衫用。冇實際用途

係啊
你淘一套返黎就得
有無人online打connect唔到
出左error code
有咩解決方法
新手問draft應用係點
有時用完好似剎左車咁
用4個轆轉向好難
尋日買左
玩到上哂引
新手求加
SW-1623-1029-5035
自己friend開咗個room 係咪唔可以加其他世界各地嘅人玩? 一定要同電腦打?
time trial 150cc 贏晒staff 都unlock 唔到金碌係咩原因?🙇🏻
新手今日啱啱買, 遲啲同咁多位一齊玩
我同條女玩 次次有跳台要開降落傘嘅都會唔夠快飛落街

有冇手足知點解? 我研究左好耐都唔知佢點做到
我同條女玩 次次有跳台要開降落傘嘅都會唔夠快飛落街

有冇手足知點解? 我研究左好耐都唔知佢點做到

有冇拉向下

你廢就廢啦

揸得快 食幾個龜殼都唔會比人追到
所以結論=你廢

你廢就廢啦

揸得快 食幾個龜殼都唔會比人追到
所以結論=你廢

200cc 真係好難拋離
就算好彩避哂 其中一隻變火箭沖上黎終點真係冇得追
網上對戰點揀CC數,揀完車都冇CC數揀?
網上對戰點揀CC數,揀完車都冇CC數揀?

冇得揀
同男朋友連左勁耐都唔得 點解會咁
一直都玩唔到
一直都玩唔到

ac係咪美國or日本啊?

係啊 但都係唔得 搞左成個鐘
一直都玩唔到

咁就慘啦 可能系網絡供應商個ip問題
之前有巴打傾過哩個問題好似

咁知唔知點解決thanks
終於攞到個金MARIO
200CC都痴撚線,尤其衛星場,無限飛落街
終於攞到個金MARIO
200CC都痴撚線,尤其衛星場,無限飛落街

有方法唔飛落街既
一直都玩唔到

咁就慘啦 可能系網絡供應商個ip問題
之前有巴打傾過哩個問題好似

咁知唔知點解決thanks

試下用手機射WIFI睇下得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞