[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
新手求加一齊玩
SW-2688-6825-3195

巴打我琴日加左你
邊到有齊款amiibo 賣
去過信和無想要嘅款
求問,雙打時其中一個joycon用TV mode有時就會自己轉埋一邊方向,
求問,雙打時其中一個joycon用TV mode有時就會自己轉埋一邊方向,

無熄到體感轉向
禁+/-中間果個

有冇熄到體感功能?
有無啲係黑店?
點解我150CC贏哂D鬼都冇金胎既 係咪要打埋200cc先得?
0451-6668-9114
newbie
點解我150CC贏哂D鬼都冇金胎既 係咪要打埋200cc先得?

頭先我打完都係冇,跟住隨便玩完一條time attack 再quit就有
印象中應該有巴打討論過

用CSL sim card放wifi係出NAT Type D

因為佢係比14.字頭假IP 玩唔到Mk8 online

想問下係剩係玩唔到mk8 online 定係其他switch game既online 都會出事

另外有巴打提過話比唔知$6x一個月去拎真ip
有冇巴打試過

千估萬估 估唔到衰係個上網度

(p.s.唔好問點解要用CSL 有頭髮邊個想做癩痢 我都想村屋鋪到光纖)
> 金色車輪:150CC計時賽(Time Trials)打贏晒staff

請問
Time Trials都有分150cc同200cc
係咪兩個都要贏晒
抑或clear 150cc就得
Thank you
> 金色車輪:150CC計時賽(Time Trials)打贏晒staff

請問
Time Trials都有分150cc同200cc
係咪兩個都要贏晒
抑或clear 150cc就得
Thank you

In Mario Kart 8 Deluxe, the player can unlock the Gold Tires by beating all 48 Staff Ghosts in the 150cc Time Trial mode.
點解我Mirror拎曬一星/以上都見唔到解左金車既
點解可以wifi收滿玩孖車都係咁斷線
成日玩玩下斷仲要扣10個金幣真係好on9
點解可以wifi收滿玩孖車都係咁斷線
成日玩玩下斷仲要扣10個金幣真係好on9

人地斷都會令到全場network有問題
印象中應該有巴打討論過

用CSL sim card放wifi係出NAT Type D

因為佢係比14.字頭假IP 玩唔到Mk8 online

想問下係剩係玩唔到mk8 online 定係其他switch game既online 都會出事

另外有巴打提過話比唔知$6x一個月去拎真ip
有冇巴打試過

千估萬估 估唔到衰係個上網度

(p.s.唔好問點解要用CSL 有頭髮邊個想做癩痢 我都想村屋鋪到光纖)

所有,之前玩炸彈人都唔得。疊埋心水搵個間啦。
屌真係好撚憎藍色龜
你咁後炸我都唔會攞到第一㗎啦
一定場場keep個蘑菇避

用蘑菇你係咪100%避到
有冇人有用淘寶既amiibo 卡 黎換衫

買左,好正
覺唔覺盃賽連左三鋪第一之後第4場就會搞鳩你
次撚次第4場領先緊個陣班仆街cpu好似留撚曬D道理俾我咁
第1食龜殼連食到第8,9位先停 一起身就食道具唔撚俾我郁
屌撚曬你地11個cpu既老母

買左,好正

係咪可以無限使用

咁同班gf 夾每人幾蚊

scan 一次就可以永遠keep 住套衫?

其實呢d 係咪純粹換衫用。冇實際用途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞