[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
買行冇乜問題

俾行既價錢買水機已經唔係錢既問題

係個腦有問題

其實同傳媒/輿論對香港超高樓價嘅吹奏
係同一個套路
佢哋要將一啲高溢價嘅物價
不斷對人作出洗腦使其合理化

講緊條傻鳩用買行貨既價錢買左部自己都唔知行定水既番黎

你係咪有閱讀障礙??
定係你平時同人溝通都係咁?

原來比得起錢唔理行水就係傻鳩

師兄好波
樓上去返隔離post講好嘛
我好撚肉赤呀,買貴左一舊水
樓上去返隔離post講好嘛

有班契弟off topic仲講

我據理力爭咋清
睇下條傻鳩幾撚嬲
睇下條傻鳩幾撚嬲

緊係啦,咁撚折墮無保養
真心覺得人地係比唔起百幾蚊而等正價先好笑

我好有興趣買Switch
亦相信嚟緊我會去買
不過而家我一啲都唔急住買
一來想睇定啲應該買咩/邊款配件,費事買錯/多
二來想等多啲Game出
三來想老任將部機啲小瑕疵執一執先
我雖然窮,不過俾多幾百蚊我都有能力負擔得起
問題係點解我一定要俾呢個溢價?
有人想玩早啲而願意俾係冇問題
但唔代表每一個人都係咁諗

盡訴心中情去搵白姐姐啦

係咪要迫人學ps4post
開post要寫明冇機勿入

做下research先買機好無 已經見好多人中伏

班撚屌淨係一日到黑講價錢同洗唔洗食骨

完全無講行定水

你自己on9怪人
分行水好正常姐

成個遊戲台班撚屌為格價平一百幾十行均全港叫正常
坦白講,幾百蚊我當散紙,平時我唔打機,見過引買部玩,我麻煩在又要尊登再買叉機

閱讀理解u
幾百蚊當散紙咁威威
去買番部行啦傻仔

行原來好撚巴閉,最好包埋爆芒換過部丫

行唔巴閉
不過比完2400唔知自己行定水就一定係柒

條友仲未知自己柒係邊

撚得掂個兩腳插頭未呀傻鳩

完全無講行定水

你自己on9怪人
分行水好正常姐

坦白講,幾百蚊我當散紙,平時我唔打機,見過引買部玩,我麻煩在又要尊登再買叉機

閱讀理解u
幾百蚊當散紙咁威威
去買番部行啦傻仔

行唔巴閉

條友仲未知自己柒係邊

仲要想執返咋沙話畀多百幾蚊好閒

完全無講行定水

你自己on9怪人
分行水好正常姐

閱讀理解u
幾百蚊當散紙咁威威
去買番部行啦傻仔

行唔巴閉

條友仲未知自己柒係邊

我理撚得佢俾多幾錢

買貴左好閒呢樣真

不過買部機連行同水都唔撚識分就肯定係傻鳩

閱讀理解u
幾百蚊當散紙咁威威
去買番部行啦傻仔

行唔巴閉

條友仲未知自己柒係邊

我理撚得佢俾多幾錢

買貴左好閒呢樣真

唔夠啲傻鳩閱讀理解都有問題傻

閱讀理解u
幾百蚊當散紙咁威威
去買番部行啦傻仔

行唔巴閉

條友仲未知自己柒係邊

我理撚得佢俾多幾錢

買貴左好閒呢樣真

唔夠啲傻鳩閱讀理解都有問題傻

問正常買到行定水變撚左做唔識分
sfab
想問大家

買部主機跟個叉電器是咪日本兩頭插頭

行唔係

姐係我俾人昆左?

利申,$24xx 買

佢同你講水定行

我無問到,正常你地買到既係行定水

又要人追PO

唔知邊條傻鳩係度問
" 買部主機跟個叉電器是咪日本兩頭插頭 "

行唔係

姐係我俾人昆左?

利申,$24xx 買

佢同你講水定行

我無問到,正常你地買到既係行定水

又要人追PO

唔知邊條傻鳩係度問
" 買部主機跟個叉電器是咪日本兩頭插頭 "

原來個火牛係用泥鑑定行定水
我本來無打算過呢部機係行,所以無問,
聽反泥個個日板機,咁都算叫唔識分行水
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

個個日版機
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

我係用張貼紙分
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

大撚把水貨電子產品三腳牛啦清,唔洗咁勞氣
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

我係用張貼紙分

有冇清話我知邊度買行版有兩腳頭

日本買既行版?
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

已經兜撚到其他水貨電子產品
你睇你幾撚肉酸
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

我係用張貼紙分

有冇清話我知邊度買行版有兩腳頭

日本買既行版?

無人話過要行板,屌你老母被狗屌
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

你睇你幾撚肉酸

要兜果個係你,我無在意過行定水,只係想叉電
如何一部機,兩個Nintendo ID 一齊online?
我只能1 ID + 1 player (冇ID)
如何一部機,兩個Nintendo ID 一齊online?
我只能1 ID + 1 player (冇ID)

開多個user 同Nintendo account
我一試就得
火牛分唔到行定水

唔通用你果百幾蚊分咩

你睇你幾撚肉酸

講其他電子產品係兜咁你追下post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞