[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
邊度有講全部賽道既捷徑?

可以去7仔買嗰本攻略睇

Thank you
有無人放孖8 丫

https://t.me/hugogolau
有冇人開左tournament 房玩緊
求code
SW-7672-2627-0601

求好友一齊玩
SW-7672-2627-0601

求好友一齊玩

add左
我都求好友一齊玩
FC: SW-3383-0150-6445
點解連線成日都communication xxxx ?
有咩方法解決?
你地係咪都係用自動加速 姐係唔洗撳實A

我係
點解得200cc同mirror全部排名第一但開唔到金色車身既?
求救!
一開game 佢話 press LR TO START
但我禁咩都開唔到。。
借版
有無人放孖8

https://t.me/hugogolau

我係

自從發現時間賽無得用同
入人地房禁咗之後就無再用
玩開nds覺得chok火係孖車嘅精粹 宜家無得chok火會唔會無咁好玩?感覺無咁高技巧
玩開nds覺得chok火係孖車嘅精粹 宜家無得chok火會唔會無咁好玩?感覺無咁高技巧

咁係你未玩過其他MARIO KART姐

點解無得CHOK?

係直路CHOK唔到姐, 一樣可以CHOK火漂移入灣
求加好友一齊
SW 5234 4484 5227
今日玩全日 第二日玩超新手

點解無得CHOK?

直路chok到呀
不過直線跑快d囉
親眼見人嚮我側邊chok,我直走快過佢

點解無得CHOK?

直路chok到呀
不過直線跑快d囉

係呀未玩過所以咪問囉 唔該哂巴打 因為我考慮緊出機連孖車定zelda好

點解無得CHOK?

直路chok到呀
不過直線跑快d囉

係呀未玩過所以咪問囉 唔該哂巴打 因為我考慮緊出機連孖車定zelda好

無得直路chok火下,仲比人抛離十秒
呢d就係技巧

搵人嘟咪得 全部正版

無知一問,係咪嘟完一次,以後永久無限次只用?

搵人嘟咪得 全部正版

無知一問,係咪嘟完一次,以後永久無限次只用?

終於搞掂200cc 3星
而家time trials贏staff好難

點解有能力200cc 3星但贏唔到150cc staff

點解有能力200cc 3星但贏唔到150cc staff

我覺得200cc 同150cc 難度其實差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞