[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
感覺用4輪同2輪打街場都差唔多
成日俾人駁技落番4-6

第一波道具基本上可以分勝負
成日俾人駁技落番4-6

試過好多次final lap俾人打番落5-6 無限紅龜
點解成日斷線 係咪我屋企網絡有問題
成日俾人駁技落番4-6

試過好多次final lap俾人打番落5-6 無限紅龜

final lap變數大既道具多左
打人連技冇得講
打電腦都咁樣連真係
我想問每round完左 左上角都有一個0/6嘅星星,係有咩用?
我想問每round完左 左上角都有一個0/6嘅星星,係有咩用?

睇睇第一版

睇睇第一版

唔該 有睇 但係睇漏左
就衝線前面條友向後放綠龜 跟住開始被combo
3rd--->9th
有次打電腦好撚嬲,我第三,第二個電腦紅龜有第一唔打,後放射我。

仆街電腦後放仲要好撚準!
有次打電腦好撚嬲,我第三,第二個電腦紅龜有第一唔打,後放射我。

仆街電腦後放仲要好撚準!

不要跟車太貼 仲要人地有道具
係咪咩車都一樣速度
係外表問題?
另外愈玩愈撚嬲
完全係道具>技術
on9
第一集nds 個集靠直路火贏過無數
呢隻乜撚野game黎
第一帶出個個 如果兩轉道具無人打到佢 基本上直去
另外跳起按一下timing係咪可以加速一下
係咪咩車都一樣速度
係外表問題?
另外愈玩愈撚嬲
完全係道具>技術
on9
呢隻乜撚野game黎

直路火算乜野技術,呢d所謂技術真係得啖笑,講入灣同拎線就真技術啦
跳板禁跳起係會加速
係咪咩車都一樣速度
係外表問題?
另外愈玩愈撚嬲
完全係道具>技術
on9
呢隻乜撚野game黎

直路火算乜野技術,呢d所謂技術真係得啖笑,講入灣同拎線就真技術啦
跳板禁跳起係會加速

入灣大把人識啦 路線
一個紅龜搞掂你啦 路線
技術真係幫唔到幾多
係咪咩車都一樣速度
係外表問題?
另外愈玩愈撚嬲
完全係道具>技術
on9
呢隻乜撚野game黎

跳板禁跳起係會加速

入灣大把人識啦 路線
一個紅龜搞掂你啦 路線
技術真係幫唔到幾多

咁你去跑TA應該入到頭5% 跑完cap比大家分享下
係咪咩車都一樣速度

No

係外表問題?

No

另外愈玩愈撚嬲
完全係道具>技術
on9

No

呢隻乜撚野game黎

.

No

Yes
係咪咩車都一樣速度
係外表問題?
另外愈玩愈撚嬲
完全係道具>技術
on9
呢隻乜撚野game黎

跳板禁跳起係會加速

入灣大把人識啦 路線
一個紅龜搞掂你啦 路線
技術真係幫唔到幾多

top one 睇到眼突
就衝線前面條友向後放綠龜 跟住開始被combo
3rd--->9th

唔緊要 我一係見到前面唔係排第一keep3紅龜 係要等你過先射 排第尾個陣11名前面有人唔射係要射你一獲
道具使用已經一堆技巧
mkds 淨係識鳩衝
係咪咩車都一樣速度
係外表問題?
另外愈玩愈撚嬲
完全係道具>技術
on9
呢隻乜撚野game黎

跳板禁跳起係會加速

入灣大把人識啦 路線
一個紅龜搞掂你啦 路線
技術真係幫唔到幾多

top one 睇到眼突

記得跑完講個名次比我地上去自己review
道具使用已經一堆技巧
mkds 淨係識鳩衝

好似競輪同跑馬咁有分前領同後追
想問下點放個道具係車後面擋道具?

hold L

Hold 住L
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞