[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
新手求加一齊玩
SW-2688-6825-3195
上到2000 d人都痴撚線
頭兩圈keep住係頭3
最尾個圈後半段狂中電, 龜, 食人花
你老母跌到落尾
連續幾場都係咁

上到3千先再講啦

一到 3千 已經要同 7000/8000 果堆人玩
其實可唔可以開多一層俾 5000 up 等班痴線佬自己玩咪算囉

打到上6900分卡住左
上到2000 d人都痴撚線
頭兩圈keep住係頭3
最尾個圈後半段狂中電, 龜, 食人花
你老母跌到落尾
連續幾場都係咁

上到3千先再講啦

一到 3千 已經要同 7000/8000 果堆人玩
其實可唔可以開多一層俾 5000 up 等班痴線佬自己玩咪算囉

打到上6900分卡住左

上到4000開始難打
有冇巴打試過係大陸玩online 對戰
係咁話我communication error
btw 有冇tg group?
thz
玩幾場就斷一次線 我係唔係應該買番個lan線插頭
想問下連線玩係咪只可以一關一關咁玩
冇得好似單人咁4場計總分?
新手
想問下連線玩係咪只可以一關一關咁玩
冇得好似單人咁4場計總分?
新手

開大會 大會有得set 4 8 12場
另外想問下 雙人連線同人打, D分係咪只係得P1可以KEEP到,
P2好似一重開GAME就直接重置1000分
另外想問下 雙人連線同人打, D分係咪只係得P1可以KEEP到,

新手一問
如果想一機4玩
點樣connect另外兩個手制

Ps 兩個手制係另一部主機既
新手一問
如果想一機4玩
點樣connect另外兩個手制

Ps 兩個手制係另一部主機既

揀完4p咪有個畫面叫人pair手掣嘅

好似可以開多個profile來keep分???

係得既

係得既

點開法

係得既

點開法

本身部機開兩個AC
入到GAME有得揀番另一個AC做2P

係得既

點開法

本身部機開兩個AC
入到GAME有得揀番另一個AC做2P

搞掂左 唔該唒
NFC個啲公仔 香港有無得賣
有冇巴絲打試過5部機以上local 連Mario Kart 8 Deluxe

我同班frd 次次連都會有人彈出房
唔知發生咩事
玩200cc次次甩尾一係飛街一係撞邊
有咩方法
甩尾果陣係咪要左右chok先會易d出火?定其實就咁甩都一樣?
玩200cc次次甩尾一係飛街一係撞邊
有咩方法

B
有冇巴絲打試過5部機以上local 連Mario Kart 8 Deluxe

唔知發生咩事

試過4部
都係communication error

唔知發生咩事

試過4部
都係communication error

早幾日試過3部連
一開始斷左一次之後冇事
未試過4部一齊連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞