[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
岩岩新買,睇左頭post, 入左去account果頁搵唔到邊度轉region玩唔到online...
同埋點樣係同一部機開新account?我add new user 佢
用新email都係link返去我第一個account

5. 點解無得同人online 對戰?
因為港服未開, 去https://accounts.nintendo.com
轉region做日本/美國 先
又或者開多個日本/美國ac來開game

https://accounts.nintendo.com/register
開完之後
add user
用新ac sign in
車影響大唔大? 我d排名好飄忽 一時頭3一時比人炸到落包尾

最緊要係揾個就手嘅combination
岩岩新買,睇左頭post, 入左去account果頁搵唔到邊度轉region玩唔到online...
同埋點樣係同一部機開新account?我add new user 佢
用新email都係link返去我第一個account

5. 點解無得同人online 對戰?
因為港服未開, 去https://accounts.nintendo.com
轉region做日本/美國 先
又或者開多個日本/美國ac來開game

https://accounts.nintendo.com/register
開完之後
add user
用新ac sign in

成功,感謝

最緊係要就自己o既慣性
夾硬學人只會更辛苦~

有無師兄知呢個error點解決?

入唔人地間房,自己開人地都入唔到

有無師兄知呢個error點解決?

入唔人地間房,自己開人地都入唔到

用邊間上網?
留名
希望各位巴打侵我玩
我琴晚對左個二萬分日本仔
佢用慣性飄移過彎, 架車好快

我淨係見到後面班on9係度爭第二又追唔到個第一
好似咁少人咁既

影響性
角色>>>>車=碌>翼

角色重量主導哂整個性能, 每樣加2至5左右
車同碌個影響差唔多, 每樣影響+-0.5左右
翼既影響比較少
好似咁少人咁既

有wifi就隨時搵到街場十二條友混戰, 駛鬼走上黎約戰
同埋孖車已經好易玩, 上集既進階技巧黎到今集冇哂咁滯
討論既空間其實唔多
新手 仲熟悉緊啲場
大家用咩角色?
我自己用開king boo.
大家用咩角色?

Daisy
大家用咩角色?

Daisy

大家用咩角色?

Daisy

呢個柒架喎
大家用咩角色?

Daisy

呢個柒架喎

夠重 我都係用呢個
大家用咩角色?

Daisy

呢個柒架喎

夠重 我都係用呢個

人柒用乜都柒
應該唔關隻角事
大家用咩角色?

Daisy

呢個柒架喎

夠重 我都係用呢個

人柒用乜都柒
應該唔關隻角事

都係dry bowser好
大家用咩角色?

Daisy

呢個柒架喎

夠重 我都係用呢個

人柒用乜都柒
應該唔關隻角事

都係dry bowser好

我鐘意個背有high light咋
而家有無人玩
我琴晚對左個二萬分日本仔
佢用慣性飄移過彎, 架車好快

我淨係見到後面班on9係度爭第二又追唔到個第一

打三鋪先有一鋪贏到佢
多得第三打後班on9唔少
我見啲staff嘅ghost開頭都係行唔靚線食coins先
咁係咪好啲?
我見啲staff嘅ghost開頭都係行唔靚線食coins先
咁係咪好啲?

1金幣加1%速度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞