[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike
我見啲staff嘅ghost開頭都係行唔靚線食coins先
咁係咪好啲?

1金幣加1%速度

我知
但係想知行唔靚線去食coins係咪值
新手留名學野
今日先買機
岩岩先玩完全部50cc
咁係咪好啲?

1金幣加1%速度

我知

你download top one睇咪知
咁係咪好啲?

1金幣加1%速度

我知

第一個圈好儲滿10個coin
自己要揀定食邊10個最抵
Browser 其實配咩車好?

配機車同電單車好似轉彎唔太順
咁係咪好啲?

1金幣加1%速度

我知

連機戰略又唔同 搶唔到頭位好易比人食左 所以其實無話定死一條線
咁係咪好啲?

1金幣加1%速度

我知

連機戰略又唔同 搶唔到頭位好易比人食左 所以其實無話定死一條線

講緊time attack又講乜撚對戰
【瑪利歐賽車 8 豪華版】於今日(2017.05.18)釋出 1.1.0 版 更新檔。

更新內容如下:
*線上對戰時 能夠在後照鏡(按X)看到對手的名子。
*線上對戰時 打滑或翻車(被攻擊、撞到道具)後的無敵時間加長。
*如果想加入的朋友的房間已滿,最多可以有兩名玩家觀戰、等待加入。
*線上對戰時(全球模式或區域模式)出現鏡像或200cc模式的機率降低。
*線上對戰時 即使好友名單超過100人,也能夠正常地建立私人(朋友)遊戲房。
*調整「漆彈大作戰 女孩」的角色動畫。
*線上對戰時 會依據玩家加入房間的順序調整起跑位置。
*Mii 角色 會正常顯示臉部表情。
*修正大會時間顯示異常。

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=31587&snA=1196
【瑪利歐賽車 8 豪華版】於今日(2017.05.18)釋出 1.1.0 版 更新檔。

更新內容如下:
*線上對戰時 打滑或翻車(被攻擊、撞到道具)後的無敵時間加長。
*如果想加入的朋友的房間已滿,最多可以有兩名玩家觀戰、等待加入。
*線上對戰時(全球模式或區域模式)出現鏡像或200cc模式的機率降低。
*線上對戰時 即使好友名單超過100人,也能夠正常地建立私人(朋友)遊戲房。

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=31587&snA=1196

終於更新200CC個概率

更新內容如下:

終於更新200CC個概率

提高仲好啦
喂巴打可唔可以幫一幫我想問點樣可以Online play

on9到我費事答

on9到我費事答

等睇有人問點樣入GAME
覺唔覺食coin嗰下啲hd震動好正

原來有震?唔通我off 左

on9到我費事答

點樣開機

on9到我費事答

點樣開機

後面有四粒螺絲左右上下角落各一粒

唔係好明顯 不過好正

唔係好明顯 不過好正

點樣先可以熄左個震佢
終於50-200都三星左 我想問TA贏Staff係咪原本個record?
終於50-200都三星左 我想問TA贏Staff係咪原本個record?

係, 150cc
網上戰戰既速度係咪得100cc?
場場都100cc既
網上戰戰既速度係咪得100cc?
場場都100cc既

分數問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞