[Switch] Mario Kart 8 Deluxe 討論/約戰 區 (2)

969 回覆
9 Like 1 Dislike

呢set真係好撚快
街場好多人用

淨係知打ONLINE好多人用果個柒頭樣

唔用重比人撞死
點樣改制嫁?想改個brake去x

我無問到,正常你地買到既係行定水

做下research先買機好無 已經見好多人中伏

班撚屌淨係一日到黑講價錢同洗唔洗食骨

完全無講行定水

你自己on9怪人
分行水好正常姐

成個遊戲台班撚屌為格價平一百幾十行均全港叫正常
坦白講,幾百蚊我當散紙,平時我唔打機,見過引買部玩,我麻煩在又要尊登再買叉機

閱讀理解u
幾百蚊當散紙咁威威
去買番部行啦傻仔

On9仔水行貨咁撚基本都唔撚識仲要怪人
比人屌就嬲嬲豬
同埋呢 你地漂移個陣係咪會禁brake嫁?

150cc唔駛
200cc拎灣唔靚brake都飛街

老任d game都唔興比玩家改制

可能有某些車拎靚角度唔洗brake
屌,練到條 Rainbow Road 破撚埋 Staff record,玩 150CC 都仲係拎唔到第一
屌,練到條 Rainbow Road 破撚埋 Staff record,玩 150CC 都仲係拎唔到第一

150cc 應該控彎好少少都夠做wor
除非不停被追擊

除非不停被追擊

拋離大半個圈入 Final Lap,飛過對面嗰陣食閃電,一俾隻野救番上嚟就食多隻藍龜,終於開得車就食多隻紅龜,跟住後面主車群追到就回力標食人花乜柒都有
最後過終點唔知第五定第六,屌

除非不停被追擊

拋離大半個圈入 Final Lap,飛過對面嗰陣食閃電,一俾隻野救番上嚟就食多隻藍龜,終於開得車就食多隻紅龜,跟住後面主車群追到就回力標食人花乜柒都有

上網打 經常會比人COMBO落第五第六

除非不停被追擊

唔扣分當贏,有盃拎當bonus

除非不停被追擊

唔扣分當贏,有盃拎當bonus

落第五六咪小兒科,仲狼死過cpu呀

老任d game都唔興比玩家改制

大亂鬥可以改,但MK真係無
有冇人開場玩
連斷2次 冇20分
今日試過同三個fd 三部機係屋企 wireless play
但係簡人果陣已經不停斷線
有冇巴打有同樣問題?有冇解決方法?
已經試左用各自部機開場都係斷
今日試過同三個fd 三部機係屋企 wireless play

你部電視干擾緊switch個頻道,關左佢就得
屌 點解見到有人食紅龜可以無硬直好快開返車 咩秘技黎

lag機
佢開緊野係尾守
但你部機顯示中左

其實佢冇中過龜

lag機
佢開緊野係尾守
但你部機顯示中左

其實佢冇中過龜

唔怪得知 仲以為有秘技 明明射中跌左錢都咁快好返車

lag機
佢開緊野係尾守
但你部機顯示中左

其實佢冇中過龜

唔怪得知 仲以為有秘技 明明射中跌左錢都快好返車
自膠打錯晒字

你部電視干擾緊switch個頻道,關左佢就得

感覺用4輪同2輪打街場都差唔多
成日俾人駁技落番4-6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞