[p牌仔入黎]迴旋處之應用!

987 回覆
168 Like 8 Dislike
你先咪撚鳩up害人
右線根本唔轉得左
讓乜撚
外圈讓內圈喺呢個case係讓12點同3點入嘅內線車
舊式老閪做外圈l 最多比人屌幾句
肯定係7人車錯,咩讓右講咩其他嘅都係廢話
正解
第N個出口出就行第N線,剩M個出口嗰陣就切到第M線,咁就唔會撞。

https://youtu.be/awWuJr0xwaU
7人車唔跟路標,同單撞車,係2單嘢黎,無衝突。

7人車應該會比人告 沒有遵循路標咁入迴旋處 (唔記得實際個名係咩),佢既犯法唔一定會引致意外如果撞人個司機睇清楚

撞人個個告不小心駕駛,撞之前7人車已經係迴旋處內線既使用者,外線唔係第一個出口出,佢等於要cut線先可以沿外線行,佢無睇清楚內線有無車就cut線而引致交通意外。

所以都係撞人個個錯
衝燈還衝燈 撞車還撞車
人地衝燈搞到我撞到佢 係因為我冇觀察前方交通情況所以係我不小心駕駛 goodest logic
i8唔跟交通燈指示,同單撞車,係2單嘢黎,無衝突。

i8應該會比人告 沒有遵循交通燈咁進入行車線 (唔記得實際個名係咩),佢既犯法唔一定會引致意外如果撞人架電單車睇清楚

撞人架電單車告不小心駕駛,撞之前i8已經係大路既使用者,十字路口轉右,佢等於小路出大路要讓車,佢無睇清楚大路有無車就出路口而引致交通意外。

所以都係撞人架電單車錯
2件事完全比較唔到 good comparison

照你logic 有條友on99企係馬路中間,你揸車直接撞9條友,揸車個個實無錯啦,咁以後行人紅燈過馬路你直接撞9佢
Lm
車撞人我就聽得多 人撞車我就未撚聽過
你個腦原來理解唔到呢樣嘢?
唔怪得香港地啲車cam片咁好笑 原來啲司機個邏輯咁撚千奇百趣

靠右線轉左又有
覺得車撞人同車撞車係對等又有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞