[p牌仔入黎]迴旋處之應用!

987 回覆
168 Like 8 Dislike
如果cam主判左老不又點會七人車賠曬呢。
ALPHA無犯法?
佢條線唔係可以係第1個出口出, 你真係有車牌?
架佛超速+6入9出,錢就賠硬
爭在片主比人告老不入唔入到罪姐
最後結果邊個賠?
告老不同賠償係兩回事
即使你比人撞,都會比人告老不,最後當然未必入罪
唔停都收油啦下話,佢似踩住去,on9
其實講黎講去都係因為香港考車唔係強制要考迴旋處,一日唔強制一日都唔會有改善
alphard 企個條六點內線可以出九點出口架咩?
咁樣硬cut 都得?
利申 自己出親呢類九點出口次次都行六點外線的
Alpha 行右線, 唔可以係第1出口出
你唔識分新舊迴旋處, 但你揸左20年車都識睇路牌掛?

除非cam主睇左無車cut線而架車快到喺cam主睇完鏡同盲點個一刻特然出現,否則佢超速你都打唔贏。

個重點係,你cut線就要睇鏡同盲點,安全先cut,如果cam主有做,咁對家衰,如果佢無做,佢衰。睇片cam主唔似有留意路面就cut線
片主cut果條地線係比3點入既車用,唔係比6點入既車用
Alpha 行右線, 唔可以係第1出口出
你唔識分新舊迴旋處, 但你揸左20年車都識睇路牌掛?
Sor, 呢張圖先係

佢出9點個度根本無線 點解唔出得
佢唯一cut線就係入迴旋處個下
見人話睇線
搞清楚條線俾邊個睇先啦
弊在好多舊式迴旋處都有畫實線唔俾內圈cut出去

焗人做外圈撚
結論佢都係盲既
只係好彩佢撞係一個唔洗賠錢既位到
我講"判左的話",即係入左罪的話。如果一個入左老不,一個無入老不,你話邊個賠?
6入9出一定會入老不
無跟牌行
新式 大部分12出門口就左線
34就右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞