[p牌仔入黎]迴旋處之應用!

987 回覆
168 Like 8 Dislike
放心喎 佢呢啲態度遲早炒車
就爆post 我會盡量搵出個真相 等我
得肥仔波
你呢case當然要讓。
我由頭到尾都唔係話直行直過。
只係點解要讓超速從後追上嚟抽頭出迴旋處嗰啲case。

跟本上,所有車都係差唔多速度,
理應唔會有部車喺我入迴旋處時我未見到佢,
到之後出就喺我面前要我讓呢個情況。
唔知有無法庭判決書 我盡搵 反正放假
爆post前留名

慶幸呢到都重有幾個正常人
點搵法?

我唔忍心各位巴打由早嘈到晚 我要停止一切對罵
好彩就爆post 我知錯 到目前為止我都唔知道七人車有冇錯
其實做咩會咁多頁,真係咁難明咩
https://www.youtube.com/watch?v=kMg89cg4Yxc&ab_channel=PokPakDrivingCentre%E5%8D%9A%E6%9F%8F%E9%A7%95%E9%A7%9B%E4%B8%AD%E5%BF%83
睇完呢條片講得好清楚,新式就外圈要讓內圈,舊式就內園要讓外圈
冇話唔係cut線wor
但唔係叫亂cut線囉
新式迴旋處左線係可以直行

總之企6點右線就唔可以9點左轉出啦
其他嘢需要理咩

Cam 主係無expect 右線條友會9點岀 迴旋處入邊冇車當然可以照cut
既然架佛要轉左9點岀 咁佢應該企左線
咁實唔得啦,學車都知最左面先線先可以起第1個路口走
右線入一定起第2或第3個路口走
利申:9UP
其實我唔係好明咩6入9走
但睇返條片我覺得2個都錯,片主最左線入,但佢on9未行晒回旋處就cut右,而7人車可能覺得自己可以俾快油過到佢又唔讓咪柒左
我一早講咗 兩架都閪 但R 佛入向左線 同埋內線係可以出果個出口
再講 我都講埋 上庭係兩邊各自負上責任賠償同扣分 但r佛唔係佔大份 係cam主佔大份
我成日出入將軍澳
考車我都考油塘 唔知各位個牌有冇考迴旋處姐
世界大戰抹黑宇宙了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞