[p牌仔入黎]迴旋處之應用!

987 回覆
168 Like 8 Dislike
差佬幾時都係咁樣告人
問題係cut線點解要讓後車?
如果呢個case,
將七人車變10架civic仔飛車,
咁我咪要等足十架civic仔走哂先到我直行?
我入咗迴旋處囉喎。
幾時入將軍澳?
我右邊車身等緊人埋單
迴旋處作用就係要讓就喺入之前讓,
Clear咗,之後入迴旋處,
理應係後車讓佢,
係唔存在有車超前佢而令佢要讓。
無錯,如果車cam夠清影到架golf
架golf可以一齊告埋,如果班狗真係想做佢既話
成班講咩cut線 真係笑撚死
片主直去都變cut線
咁呢個唔係cut線問題,係入圈要讓內圈既問題
係㗎,正確做法,你要打右燈停係度讓哂佢哋過哂先准行
到時3點果批車又到,繼續等

片中咁嘅情景,你認為可以繼續行”cut線”唔需要留意右邊咁點同你講。
本身Golf已經錯
Golf一樣都係6點入9點出
見到有空位就衝出去,佢哋唔會咁啱全部都跟咁貼
藍車行等二條線理應只有12點同3點呢兩個選擇。
炒過啦 仲要迴旋處 條友賠到趴撚咗係度 仲屌鳩我錯 狗嚟到睇片拎撚住我條片屌佢 佢即時笠水 事後佢唔好彩 賠撚到佢啞咗
佢當場唔認衰仔 畀時間又拎唔出錢 就保險搞仲要搞到我睇跌打
我冇話golf/R佛冇錯,只係話相對黎講cam主責任大D。
我俾人負評兼要我再去考個牌添。
同埋上面有人話cut 線唔洗打燈
你搵條法例畀我 邊條話要cut 線打燈
cut 線打唔打燈係冇關係
cut 線係要留意交通情況先cut 你打燈大撚晒呀 打咗就畀你呀 發緊夢?
咁紅車就要入迴旋處前讓啦,
等藍車過咗,
先可以入迴旋處㗎嘛。
入咗就即係個迴旋處係clear啦。
成班連線都未識睇 話人cut 線
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞