[p牌仔入黎]迴旋處之應用!

987 回覆
168 Like 8 Dislike
我話晒都高級專業引戰專員啦
有無車牌?呢兩架車咁近,基本上係無時間反應。
片主要做決策既時候就係入螺旋處時有無車由3點黎緊,
如果3點無車黎緊,即使右邊有車都可以平排入,
因為螺旋處右線係唔應該在第一個出口出
七人車明知要九點出就一早行定一線啦,又要貪快,扮晒惡咁cut埋嚟,真係抵撚死,部車唔cap算佢好撚彩
如果唔係睇3點有無車來,而係睇3點有無車來之後仲要睇埋右線有無車出,左線有排都入唔到圈。
出迴旋處最好就係右線有車,如果係長車大車仲好,
佢出得,即係你都安全出得,有佢頂住
所以單線行車果陣
都要留意左右或者天花有冇車飛出黎?

跟道路設計無可能發生嘅事
當然係CAM主贏啦
兩架車半秒都無
唔通行行吓公路有一架車硬cut我但成功,我要睇實之後架車有無興趣一樣硬cut我?之後落brake?
我睇前cam,cam主錯,
睇埋後cam,原來七人車錯。
係你唔明呀
前面有人做錯代表我要將佢放埋入考慮之列?
究竟邊個知道個結果呀?重酬
而家講緊法例上邊個岩邊個錯呀
邊個得閒理你會唔會
呢單應該無得私了,撞得咁勁應該會告
邊個告邊個先?
政府告7人車破壞公物?
睇黎你真係唔明大家傾緊乜
鬼唔知撞車會死人咩
點樣搵?我願意送一個香吻俾話我聽方法個一個絲打
運吉處呢個指示係世界級on9
不如唔好轉新式

個圖係有bug 嘅
如果藍色車由右下入,左上出同時有打左燈,睇線就正線

紅色車冇變

兩架車就會炒埋一碟
睇線位都知係外線錯啦,線位係螺旋處
外線cut線
正解
跟路牌內線唔可以6入9出

以依家炒車入口角度睇,
3點鐘既入口路牌就會變成外圈只可6/9出,內圈只可9/12出

即係9點出既內線係俾其他入口用

所以7人車錯冇跟路牌行
cam主錯cut線冇睇清楚
唔標叫架
有咩問題
大圍都未去過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞