[p牌仔入黎]迴旋處之應用!

987 回覆
168 Like 8 Dislike
我覺得, 如果要睇Cam 主有冇錯, 同7人車邊個路口入螺旋處無關.

係Cam主決定唔出螺旋處果一刻, 就要Cut 線, 就要留意右邊線有冇車, 係安全情況下先可以cut線, 就算7人車係邊一個路口入, Cam主都唔應該撞到佢.

同埋有一點好重要, 交通意外唔係比賽黎, 冇話決勝負, 一邊岩就另一邊錯, 可以兩邊都錯, 兩邊都告老不.
兩架比一定係架佛on9
內線出第一出口出仲要咁撚快
點估到佢咁衝出黎
但右線係一定唔可以左轉架wor
你要左轉一早要係左線入
我個人會覺得係跟地線為準 所以兩架都冇行錯
根據上述假設 cam主就會係cut線嗰個 咁個問題就變咗做佢cut線冇望車 所以責任就會由cam負大部分

但其實兩方拗嘅立足點都唔同 傾唔埋欄我講完其他人又會提個指示牌

但google返個指示牌其實個位置好撚閪 如果真係要人跟應該放喺迴旋處
所以咪話呢個入口畫漏咗個地面箭咀
所以𠵱家個問題就係究竟係跟路牌定地線為主
兩樣嘢都互相矛盾緊
真 運輸署先係負最大責任嗰個
Cam主唔可以下一個出口出?點解一定要cut線?

你睇左後cam未? 未就睇埋先
佢唔係跟番外圈咩? 佢入岩架
cam 主錯撚晒
1錯 入圈唔睇有冇車黎緊
再錯 過線又唔睇有冇車出
睇埋尾cam未?
睇左都係錯,左線根本預你第一個圈出,你要繼續去其他出口就一定要睇內圈有冇車出,無睇清楚就過線點都衰
「左線根本預你第一個圈出」

咪就係唔想你轉所以唔落箭咀囉
畫「前左」箭咀的話
12同3黎啲車點算?
重考啦
畫「前」箭咀的話
因為跟依個入口嘅路牌畫, 啲地線又會對唔到第二個入口嘅路牌
睇返上面講咩先啦 外圈係可以第一同第二個出口出呀
反果部如果想第二個出口出反而要睇返cam 主 而唔係鳩沖 不過而家點睇反果部都係想第一個出口出
因為第二個出口出根本唔洗cut線
我淨係睇到沿外綫行駛的車輛,須先讓從內綫離 開迴旋處的車輛
so
問題係右線唔可以9點出 咁點讓呀
我幾時話唔可以第二個出口出你睇返我講咩先啦
沿外綫行駛的車輛,須先讓從內綫離 開迴旋處的車輛
過埋虛線先扭
左線可以第一或第二出口出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞