[p牌仔入黎]迴旋處之應用!

987 回覆
168 Like 8 Dislike
右線可以9點出?
因為根本啲地線就畫撚錯咗
唔可以 所以cam主咪唔使讓
睇唔睇到左轉果part無藍色車?
睇唔睇到直去果part紅車cut果條地線唔使打燈?
你唔識睇定係畫錯呀
所以咪話個設計係預你第一個出口出行左線囉
果條地線唔係比6點入睇
係比3點或之前已經入咗既車睇
無畫錯呀
係你地無睇哂姐

你試諗下佢畫埋「前」或「前左」箭咀會點
我會揀跟運輸署, 跟線都可以照cut
咁你又話cam主錯
cam主俾個 內線入9點出 既車撞喎
咁點解張圖紅圈果個位唔使打燈呀?
點解個指引左轉果part又無藍色車呀?
估唔到真係成為罵戰post

主要分兩類意見
1. 兩個都錯
七人車理應唔可轉左出,車速太快
Cam 主就cut 線無讓右手邊黎近嘅車

2. Cam主錯
主要就無讓車走 唔理七人車應唔應該6入9走
總之無睇就係錯

到底係點呢好緊張
有無人識兩架車事主 有無人識
應該要上庭判 點樣check?
個個都唔明呢點 死都要話cam主cut線
Cam主冇錯 七人車錯
我估個庭會判個第3出黎
七人車錯 片主正確
柒咗 咪推
post主錯
估唔到真係成為罵戰post

主要分三類意見(改返 差啲俾人屌死)
1. 兩個都錯
七人車理應唔可轉左出,車速太快
Cam 主就cut 線無讓右手邊黎近嘅車

2. Cam主錯
主要就無讓車走 唔理七人車應唔應該6入9走
總之無睇就係錯

3. Can主無錯
因為新式迴旋處有指引話左線車可以直出唔駛打燈 唔會預到七人車係同一個入口左cut

到底係點呢好緊張
有無人識兩架車事主 有無人識
應該要上庭判 點樣check?
希望買戰可告一段落 有最新消息會通知大家
其實正常都預cam 主 9點出 on99 外線撚

我估cam 主應該冇打右燈

所以後面架車先開咁快 完全冇減速(開咁快都係on9)
HCMA155/2008呢個係三線舊式迴旋處
呢個係螺旋處,入口有路牌同地面標記指示各條行車線可以去既方向
唯一可爭論一點就係,呢個入口畫漏咗地面標記

螺旋處入口前如果油咗下面箭咀,基本上無得爭論,
6係一定唔可以去9
最尾點判?
搵緊 單野今年2月10發生 一齊幫手搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞