iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇人知幾時會再有優惠做,見到bts送耳機,而家就咁買好似好唔抵咁
想買ipad 10.2 wifi 32gb
2018 1TB 先有6g ram
10.2 BTS都係無送耳機
Air送既話上埋air嘛 可能仲平過正價ipad同耳機分開買
等Black Friday去Amazon買,應該二千有部32GB 10.2
用macbook嗰火牛叉ipad會唔會叉壞部ipad
應該買豐澤嘅延長保好定 apple care +好?
前者平啲 講到保嘅範圍仲多過原廠
唔會
咁係咪會叉快啲
ipad pro最高30w
即係就算用61W macbook火牛叉
部iPad 都會limit個數去最多30W?
想問下佢買機個一年保係咪已經包壞機換新機
paperlike 要幾耐送到?見佢official site 寫2-6 weeks
一般都唔包

除非apple承認佢有問題

要換機就要買ac+
ipad pro 2020 11"
有冇人用緊logitech folio touch?
諗緊呢個定magic keyboard好
豐澤延長保要你比左維修費之後再claim,一般都claim到
但而家apple care+而家一年人為損壞兩次、兩年就四次
用豐澤保就一旦維修開始比既錢會多啲,apple care+會好多
係,ipad pro最高30W,所以買30W就夠
一定Magickeyboard

但係protection好似好差咁
同埋好驚支apple pencil會唔見
雖然我相信佢一定係最好打嘅
我試過logitech keyboard。
你會後悔
隔離po講開,iPad Pro火牛轉咗跟20W,唔再係18W
申:我嗰部都係
有冇得講多啲ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞