iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
巴打會唔會jot notes?
唔知啲角度啱唔啱寫野呢?
會 特登買來jot notes
佢打橫有兩個角度
低d 果個我覺得都就手既

不過moft 果個仲正 d 角度係任較
但都係可惜 較重,無screencover
變相你唔想裸跑可能又要買個sleeve 裝住佢

覆埋再上面位巴打,我都係咁就貼支筆上去
$200 夠玩既
寫字果度我無咩問題
本身手字都柒
反而係唔貼mon 貼會好易有指模同塵
我諗緊versa cover好
定係好似apple隻smart folio咁好啲
因為個角度低少少好似好寫啲咁
巴打個versa cover上網買?
apple 好似係市場上最輕果d
但最大缺點係無得打直

上hktvmall 買,夠數免運
用咗個幾禮拜,試過3次黑mon轉圈,過2 3秒就幫我關晒啲apps
係咪ios問題,
但google過,原來好耐之前就有咁嘅問題,
仲未fix好?好彩goodnotes會auto save
iPad Pro 11 2020 iOS 14.0.1
同你一樣
早2日升上14.1 暫時未出現呢個問題
買左pro真係覺得好好用好正
睇慣左了
睇咗moft嗰個
我想back佢
佢個stable mode都仲係好斜
寫字邊會舒服
如果唔係呢個原因我都back
又好似係喎..其實普通三摺嗰啲cover
將個三角擺喺ipad頂 斜住寫好似都幾舒服
佢個workstation combo好似幾抵,但未用過Kickstarter,係咪可能下年都未有貨
我有pipetto £5 coupon用唔着
有巴打想要講聲
kickstarter n年前第一次back 磁能線
香港人俾香港人呃左
完全無保障 以後唔敢玩kickstarter
其實係,可以平平地買個無牌子cheap 野試下
因為moshi 果d 款先難搵平
普通三角好撚多平貨
之前back過moft個phone stand 香港係最尾20%收貨
感覺唔算耐用 摺得多幾層layer會分離 要用膠水黐返埋佢
我用緊macbook個stand,幾好用
等左幾耐先收到

都仲好清下,而且少左反光手指模一流
加埋true tone night shift 宜家覺得ipad睇書仲舒服過kindle
上星期買左 唔知幾時會送到期待
我上個月買等左兩星期就到
其實同其他平啲嘅係咪好大分別?
我琴日貼咗switcheasy都幾好用
不過貼嗰個人太渣 邊位好多空氣
香港唔覺有
台灣好似有
我英國官網買運過嚟用咗三個禮拜

同埋其實個case冇我想像中咁好
始終佢係四摺 摺三角嘅時候個三角形細咗 搞到有D重心不穩
同埋個人覺得個蓋嘅邊位太軟 感覺好易爛咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞