iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
開左120hz感覺上比較食電,熄左就無咁食
亦有可能同我粒電池健康度得返88%有關
iPad Pro 11 買 Logitech keys to go定 Smart Keyboard好? 只係間唔中打字
IPad Air 4 定 Ipad 8?
:IPad Air 4
:Ipad 8
key to go,超省位
應該送俾我
我都係早幾日訂左 因為唔追款 我無等了
諗緊等ipad pro 定係買macbook air好,好苦惱
睇用途
高度/中度用office - macbook air / pro
輕度用/唔用 Office - ipad / macbook
經常外出 - ipad > macbook
輕度剪片 - ipad/macbok
中/高度剪片 - macbook pro
打機睇漫畫 - ipad
睇片 - ipad / macbook
ipad 點check到?
冇需要後悔
科技嘢好難追到貼
除非你每代都要換機
都買左囉,更係話唔後悔唔通公海話比人聽做左水魚好唔抵咩撑你
ipad 一代都用好撚耐
怕乜9
有沒有人用timepage 同action app? 幾靚但收費
依家ipad係咪cut咗快速更換?
我用個apple app想約維修無咗快速更換個選項
唔知 2021 iPad pro 會唔會係 A14X + 8GB ram
定直接用M1
2018 都開始唔夠ram 用
2020 應該仲有排玩嘅
睇你信傳聞幾多,
M1 係行緊 8gb/16gb
有機會Ipad pro 上8gb

下放xcode fcp 俾ipad pro 為之後run mac arm apps做準備

6gb ram 唔會夠
用緊2018 4gb ram 等緊出2021
希望有8gb ram
4gb ram成日reload ..
用咩原因換新機?
想做孝子,買部iPad俾啊媽用
佢平時都係上下網,睇下片咁
應該買 iPad Air 4 定係 iPad 8 好?

: iPad Air 4
: iPad 8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞