iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
HKBN Mall 同edu price 一樣5999
暫時冇貨 仲可以買人地一百蚊coupon

相對最唔抵就cash 用呢個價同Carousell seller 買全新
點樣出4K 60fps
同埋最ON 9 係佢個magic keyboard 側邊個type c 點解唔可以用黎連埋MON
而家好ON9 又要IPAD 底
其實有無方法突破限制
有d hubs support 4k 60用hdmi 線連就得
如果你個mon 本身有type c 頭而又有4k 60
你買條靚線就得
想知除左magic keyboard.
iPad Pro 11 2020有冇有trackpad既keyboard推介
但係今年吹緊風有mini led display
2020pro 好明顯係ipad 3 啲friend黎
用左一個月air 4好正,又輕又薄係床上面睇片正到爆
3月都出啦
一個月都唔等
舊年3月美國岩岩先覺得武廢埋到身
根本個陣出左都冇人理
ipad pro 插電腦mon唔係會變到好低清?
定係我條線問題?幾十蚊typec to hdmi
大機率係條線問題
app 睇要訂 等一個月
其實依家出部ipad pro 2020會唔會好不智
新機好似就出 但係2020已經夠用有凸
唔急等下啦 好快姐

btw 同埋未必夠用
用緊pro 2020
雙開果時 畫得冇咁順 好似掉左幀數卡卡下
用左個幾月 崩潰左幾次(一cap圖就彈我出去鎖機畫面)
睇吓急唔急用,唔急就不妨等多一陣
好似話會出apple pencil 第三代?
依家買2020驚自己後悔
但係一諗到佢三月出完仲要等成個月先有機到手就
2020本身都伏伏地啦講真 同2018差唔多
我急用預左佢就出新 我都照買 唔會後悔
你要考慮 會後悔就唔好啦
買野呢d慾望 你過左幾日就會聖人mode返嫁喇
點解會覺得係三月出?ipad pro 正常係隔18個月,即係今年9 月
三月應該係mac book同airpod pro 2

其實我都唔係好熟 有錯請指正
依家買ipad8係咪先係最不智
應該3月出
不過2020仲overkill 怕閪
上8gb ram先換
期待ipad mini 多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞