iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有防反光塗層
唔貼最好

朝早九點用到五點, screen on 6個鐘
GoodNotes email youtube
100% -> 40%
唔係核電,但夠用
正唔正常?
唔覺得佢個塗遲有用
平放寫字嘅時候,屋企燈反射得勁清楚
用paperlike會好好多,雖然都係會有反射

比較下,盞燈唔會睇得咁清楚,但係光度就明顯左
平時開mon 睇野磨砂果d 粒粒明唔明顯
Paperlike2唔係驗屍咁睇唔出有粒粒,但就係明顯冇咁清嘅,但我都覺得可以接受

就咁睇都唔係好分到
見佢官網無寫1定2係咪都係2黎架喇?

With nanodots就係
感謝
有冇人冇買applecare+?
其實換機 佢係換部全新既定係refurbished?
有無人有用macbook pro+ ipad pro 咁side car, 唔知點解成日彈the deivce is timed out
我冇買
有冇收到新ipad air 嘅巴絲係差電嘅時候,摸機背有輕微漏電嘅感覺
New or equivalent to new
咁似iPhone 6S 咁
啱啱換咗個插頭試下差電,發現Apple原裝18w、20w嘅插頭先會咁,用Samsung嘅18w完全誤會漏電
攞唔攞去天才到check下好

app store加到張恒生卡入去
但apple pay加唔到張恒生卡
有冇人幫到手解決?
我部係ipad2020
好似係正常
Macbook都會有呢個問題
係因為個 Power Adapter 冇地線
個差電頭嘅地線只係一隻膠腳
坐喺凳你隻腳唔掂地下就會feel到冇咗個觸電感覺
部2020好似開始有啲彎彎地,又好似冇,好微妙
有冇人知點解youtube 條bar 成日都唔見?次次都要閂咗再開先出現,ipad2020
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞