iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
CPU 2020係有upgrade 既,同埋2020開波係128gb,2018係64gb;個人睇法,$超過2500差距,買2018 64 gb就抵

WiFi,鏡頭,ram, 儲存容量,其實都幾多變化,所以維持價錢平2020 128gb $2500 +,先叫做抵
如果同iPad air 4比較,咁2018係抵過air 4既,但air 4根本就係搵笨產品,價格太高估
太古有?
咁如果你升級計,2018抵過air 4既。

雖然2020同18唔止分別在鏡頭上。。。

不過咁,其實air3唔洗trade,如果非效能問題,其實ipad可以用幾年都唔out,你換左,好快就覺得分別唔係太大,除非你好介意啦巴,mon高清之類
我就係air 3上2020
你要預pro 舊電冇air咁耐用,因為120mhz mon食電
有冇人知pro2018用唔用到ipad air嗰啲smart folio
想問下貼好d 定係lin頭套笠住支筆好d?
lin頭套唔好用,貼好
依家買一定諗2018,用到出新再換
你平買平賣,2020又唔會好價好多
利申啱啱屌咗部18pro 1tb
iPad Pro可唔可以用MacBook個61W火牛叉電架?
想留返個20W俾iPhone用
可以,仲快
1TB 6GB RAM 爽WOR
早排收咗部18年iPad Pro 64開心使用中
搵次100%電用到無電影個screen睇下
我11inch goodnote 3hours 大概無24%電
same 連Wi-Fi+airdrops 播歌+good notes+notability
3hours 無24%
我覺得勁㩒用 帶出街唔駛插電
想換個keyboard folio同支筆多d 但係唔知點同天才講好
擰開個筆尖 搣斷佢得唔得
點解反而想換筆?
支筆有時會接觸唔到 個keyboard 就純粹比我用到好殘
買左個type c hub 黎用個3.5mm 頭output佢當左做hdmi output聲音個部份搞唔到音量
想唔下有冇得set?
對大部份人來講,嗰啲變化都冇乜感覺
有冇人用緊paperlike 2 ,新入手左部pro2020 唔知玻璃貼定類紙好 平時睇漫畫多 得閒會畫畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞