iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
唔怕花咩?
貼完紙膜之後,睇片個陣覺得個mon矇咗好多
想請教咁多位 如果博教育商店優惠買iPad pro 冒唔冒險 因為佢個優惠好似係比full time student 我係part time student
冒咩險?
paperlike吹大左 佢只係第一間整 elecom好過佢
APPLE education 個Eligibility好似無提要full time
之前paperlike 就德國寄黎。。。。而家就香港寄黎,MIC
10.5 ipad pro?
air最光500nits
pro最光600nits
12系列平時最光625,睇hdr可以推到1200nits
12pro系列平時最光800,睇hdr可以推到1200nits
結論:air本身唔預你室外光猛環境用
部ipadpro 終於扣數同準備出貨中,係唔係等多1~2日就到?
枝apple pencil係咪通常都長叉
我頭先都係walkin 買。。。你用學生價買?
係呀,教育價walk in 有現貨?
我唔係呀,我正價買,不過都係一樣有貨
原來有現貨
睇你點用多
我用嚟寫返工野多
高清貼反光根本用唔到

你睇片多就無謂用紙膜
佢官網 本地免運
啱啱walk-in買咗部pro12.3吋
請問有邊隻套可以叉埋支筆又平啲㗎?
我都係返工寫野多 最近想甩佐張紙膜
手感係好佐但睇野愈黎愈花 同埋天花燈搞到成日睇到自己個樣
想問下巴打們ipad 有乜apps 可以入公司內聯 做文書。之前用過Qfile 可以入到內聯網但係開excel 之類會save 唔到野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞