iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
如果你部ipad 支援apple pencil, 其實可以直接sidecar
有無人有貼類紙膜,邊款好
如果要用IPAD 顯示 WINDOWS 延伸就一定要用DUET
試下買先
但我覺得就咁較到最光 iPad Air 4
都唔係好光
Magic keyboard 原來反唔到。一大缺點。
其實唔明有乜缺點
明明可以就咁拎落黎
反咪仲麻煩
唔係好明咩叫windows延伸
可唔可以解釋吓?
做windows 第二個mon, 好耐之前用部surface pro 4 + air 2 玩過係得,但要長期連住條線唔方便。
舊ipad好com用,我部air 2 仲用到,新機就唔知了
想買部ipad pro 12.9, 不過依家買全新2020版好似太遲, 好快出新
出去睇d 二手2018又唔平喔
反到嘅話可以訓係床上面用正好多
唔使拆嚟拆落去咁麻煩
Magic keyboard 下一代多數會有得反
我想講,duet好lag
有冇brother想接收Logitech key to go? 係非常之好用,輕薄,8月apple shop買;但因工作需要我已轉Microsoft surface pro 7,所以先放
Sorry搭單一問
而家係iPad pro 2020用家
最近搵返部初代iPad Pro 出黎想試下 發覺支apple pencil 1 點connect都connect唔到,差電又唔知差唔差到
請問有冇Ching遇過同樣問題
你要買過枝apple pencil 2
直叉支筆得唔得?
買左都用唔到落初代ipad pro
叉咗成晚都無料到
似死電
上網睇過啲支國網叫人用暖包包住叉電 好on9但係都要一試架啦

小紅書 慎入
https://www.zhihu.com/question/62875693
sorry, 以為講緊1代筆用落2020到
應該似係筆入面個鋰電擺得太耐自己死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞