iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想問下ipad pro 2020 如果想project 係4k mon 用,係唔係就咁買條type-c 轉hdmi 線就ok? Thanks或者有無推介咩牌子
IPAD PRO 經 HUB 再出 HDMI 比 mon 完全無訊號
定係一定要C to HDMI/C 先得
moshi
試過買verbatim,出到4k 60hz但hdr唔得
岩岩跌爆左部iPad pro,爆左mon,但個角好似撞入左啲啲,係咪換mon都無得救?
有冇Ching知佢預今日出貨,4/2-9/2會到,通常幾多號會到
想問下如果網上有人賣ipad 2018pro 全新機會唔會有伏,過左兩年幾買唔買得過
幾錢先。。。
2020pro都唔係好貴姐
256gb lte 賣6000
就係無用左兩年
iPad 所有維修都係換機
你俾爆mon個價錢都可以換過部新
但要成3900,打算用到壞再出過部新
想問重設部ipad 會唔會洗走個applecare
APPLE CARE 係跟機serial
唔係跟os
唔該哂
師兄買果個hub係咩牌子?
我都想買黎係mon到睇,諗緊買hub定就線好
果隻公司hub黎 唔知咩牌子
返到屋企用自己隻hub就得左 V字頭台灣牌子
部2018 ipad pro 12.9濕左水
出面整4350
apple 整係咪收已過保養期維修費用5099?
moshi啲套係咪都十年保養
用兩年啲邊已經甩 開始分開
用hub再插hdmi to hdmi 出到wor
仲要4k 60fps
依家apple care+仲有無pro 2018 11 inch換
用咗就黎2年諗住換部新了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞