iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (22)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
而家邊到買ipad pro 11有優惠
買比父母淨係睇YouTube / 新聞
係唔係10.2 128gb $3399 呢部最抵?
想問大家有冇試過咁
Ipad pro 2020 wifi icon 隔離成日有個loading wheel
Reset 網絡過一陣又彈返出嚟
係通病定係點
裸機左成個星期都唔知用咩套好
等緊今年出新機
唔知3月幾時出...
本身都想等 但諗諗下2020 pro 已經夠用有凸 早買早享受算
bug
呢啲bug係硬件定ios問題?
而家係咪冇現貨賣

依家供貨已經好番好多
Thx bri
有無人已經放棄電腦, 主力ipad 算
但ipad 插MON 得1080P, 做唔到FULL SCREEN,
究竟有無方法可以FULL SCREEN,
其實SHIFTSCREEN 呢個APP 無乜用
shiftscreen 可以用嚟 full screen , 我個mon 出21:9 都得
但其實佢只係個browser , 用嚟睇youtube , google photo , o365 都ok
叫用到下
大家會唔會配mouse或者trackpad?
想攤係張床度用
Trackpad 有埋gesture用落好似平時咁 好似好爽
出到4k 60fps wor
睇片 上網 Netflix 都出到full mon
直接用magic keyboard
我用支架夾住用 伸隻手上黎好攰
有用smart kb + magic trackpad
但係發現用手指係最好用
係,但係想用返ipad app 就會好怪
唔明點解仲有啲得打直
比起android 已經好好
不過仲可以改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞