召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
仲有推介淘寶大肚裙
Oh sorry 岩岩睇到原來你有講
照鏡係咪照緊哈哈鏡
唔知係咪武肺所以無見面驚BB有事?身邊都有啲媽媽係咁
至於仙仙啲衫邊啱蝦乾著呀 好似之前仲串鳩仙仙啲衫啱知咩
認同 佢生完個仔之後 同仙既互動少左好多

2020年7月仲講緊淘寶
你唔係覺得佢係黃?
唔係藍係港豬就睇得?
再者唔理黃藍蝦乾啲片都係毫無內容意義
完全浪費時間
再加上而家佢咁對個仔...
但jade有去機場集會
但佢fb d post又藍藍地

放過邦邦喇屌
蝦佳出世左幾個月完全無朋友上過去探佢
退一萬步當佢真係有需要先被逼淘寶
係黃既都唔會大聲講出黎 好唔好意思
講得出聲推介得既點會唔係藍
全部大話比痴線西揭穿晒
兩舊垃圾老鼠屎
太耐冇睇佢 想問佢幾時有去機場集會?
佢fb share話係後生仔擲死清潔工嗰個post
之後佢老公又講埋晒啲警察啱嘅言論

https://www.weekendhk.com/1075272/weekspecial/entertainment/coffee-%e5%b0%8f%e8%8a%b1-%e7%91%9c%e4%bc%bd-plt/

暗星可唔可以柒少陣
齋睇入面啲圖都已經feel到佢把聲好撚煩
仙唔係有送仙媽織嘅衫仔定唔知鞋仔咩定我記錯
佢把聲真係好令人心煩意亂
唔係啩 你係邊度睇到佢有去集會?
佢同佢老公都係藍到黑㗎喎
佢個女ig上年8月12出左張全黑衫post
Jade同佢老公都有post story去機場 打左句咩「黃藍是政見 黑白是良知 」我冇cap低 唔知其他人有冇印象
憎佢還憎佢 事實佢地係有去
唔洗屈我係打手 因為到而家我覺得佢地都係藍藍地 但係又有去機場集會
但你自己講嘢都前後矛盾咗
你都識講每個人準則唔同
咁你係度話緊邊個雙重標準呢?
定係你mark咗邊幾個account有份搞茶嬸又叫人唔好搞蝦公?
你係咪講緊呢張 呢張好似係上網cap圖嚟 嗰陣記得唔只見過一個人po呢張相
佢兩公婆一開始有扮下黃話咩好心痛bla bla bla
之後未又比人踢爆fb ac share哂啲藍post 之後brandy直接話啲狗無錯之類嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞