召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
多得個老母悉心照顧
到底佢真人個樣係點又唔同咗
濕疹, 佢老母俾類固醇佢搽

蝦乾餵人奶,但唔戒口,接受花茶同Fancl 減肥藥 sponsor。又食生雞蛋等等易發食物。
我都諗起佢
見到上面話仲睇藍kol嗰啲 諗諗下咩柒嘢戇鳩嘢全部都係啲藍嘅搞出嚟黃嘅個個都正正常常
佢個重點應該係後面啲氣球……
因為波仔都up左張喺酒店慶祝生日嘅相,同樣係好多氣球
咩站?好出名??
無記錯的話dion雪姨同cynthia都係黃,但最近都俾人屌到飛起
做衰嘢其實黃藍都有,不過藍居多

咁岩見到 笑死我
你男人是失蹤的七個小矮人嗎?
如果唔係個老公有錢 呢個身高我估佢未必肯
其實啲iphone究竟係自費定係sponsor
個個都拍iphone 12嘅
Sorry for唔關 Beauty Begger事
不過唔想再有妹豬被騙!

強烈譴責tofuyiu(豆腐瑤) IG SHOP賣假野
為揾證據上淘寶Sorry!
所謂官方「Hollister Co.」係高仿嚟!

真既Hollister一件Hoodies閒閒哋都$500起跳
舊幾水一定係淘寶高仿野
再加上喺官網一睇就知無呢啲款
點解佢隻手臂咁似油畫咁嘅texture

淘寶個間真野黎架
不過唔知你個間ig shop賣既係唔係
同埋可以去返Ig shop個post傾
佢玩開個堆台灣youtuber尤其阿圓都有打野
可能吸引到kat都去打
不過佢本身面都瘦 個底本身就好
其實屎盤都算係黃
淘寶個間係真架....人地做特價咋
Hollister 唔算名牌啦 d quality 咁差仲有a貨咩?
同埋咁樣上淘寶搵完又屈人賣a貨好似太牽強
不過點都好 隔離有ig shop post
Apple使乜sponsor kol
啲人本身都要換電話 拍多條片咪當幫補吓換機錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞