召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
你同佢地咁熟點會唔知佢地都好憎個老母
鬧佢老母係睇唔過眼佢個時講既風涼說話 你既然有佢ig 點會未見過佢三月個時post同條仔嘅相
咪係 明明佢係受害者都要俾人鬧做咩唔潛水 咁係咪下半世都唔可以用social media唔可以出街 露面就係高調生活
因為冇玩具商sponsor蝦乾
真係睇唔過眼 樓上喺度不斷抹黑natjoyce人品同叫人拎相睇下佢係咪真係靚有咩用?依兩樣野可以justify到ftm搶人仔嘅事實?已經有絲打講左 natjoyce三月po過同條仔嘅相 比人搶仔點樣可以忿氣
佢真係好唔知醜
其實唔成日提住可能仲多人讚佢keep得好
有成果了蝦乾都係專心做全職媽媽學下湊仔啦
起碼人哋雖然都唔係點湊親力親為,但請工人買用品真係無慳過先囉。
有地方比佢哋玩,有玩具玩,坐櫈都只係坐一陣間真係for佢玩。

原來jade ig story係咁宣傳嘅益豐行大閘蟹同mug mug kitchen聯乘左
琴晚whizoo live jonjon話有睇痴線西

想講聲 你地真係好正呀 又敢言
支持jonjon
因為佢老母寧願買個charlie brown公仔自HI都唔肯買件玩具俾hamo
二來玩具咁多顏色唔夠北歐 又會整到屋企好亂
遲啲會唔會用charlie brown嚟代替個仔
綁Charlie brown落張bb椅度
佢個鼻係假體?pkj 都幾大整蠱
個畫面好恐怖
已經有 係蝦乾po睇到
想紅想出位到痴哂線

呢度既絲打真係預言大師
我本身有懷疑蝦乾有mon痴線西 但如果真係有mon嘅話點解個仔個頭都搞成咁
ftm上嚟澄清下
定係E奶水原希子就係ftm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞