召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike

想問吓天水圍公屋長大嘅張欣欣咩係black saseme latte???
我淨係識black sesame latte
讀得書少唔怪你 但係你要扮貴氣都扮得專業啲啊
柒到 岀story又唔check下spelling
部電話又唔幫佢自動修正
打錯好少事啫
其實佢成日打英文都錯
呢度間唔中都會cap出黎恥笑
呢句真係條pin
佢成個"brand"已經係左cop右cop啦
絲打啱啱出返黎?
就算冇分手都一定係鬧分手 佢oppa del哂相不突止 連佢ig bio 本身打個d 咩apple都del鬼埋 咁明顯 好心蘋果比d骨氣啦 個韓仔做到咁都仲忍為左唔分手
凌辱仙帶畫家帽張相
自從佢暴露咗佢個真面目之後點解啲相都醜埋
終極blame the victim
Ig又follow埋 較埋通知utube又subscribe
無人follow邊得你宜家有咁多花生食
如果真係韓仔出軌 蘋果都好慘 但都希望佢唔會為左唔分手而接受韓仔出軌啦 做到咁真係屎都食得
hi錯負評sor
無咗個韓仔,佢Channel點run落去
咁都要打卡
如果可以真係做到抵制藍絲
我寧願完全唔食呢啲垃圾花生
根本就無興趣
咪撚搵籍口比自己follow啦

有冇絲打知依到邊到嚟
Ok呀痴線西摺埋我無問題
所以咪連代購都做埋囉
佢唔出嚟做邊個養佢呀
即係為左痴線西長存要比views藍絲
即係為左有機會屌藍絲所以要比錢佢地賺等佢地繼續做到生意唔消失
Goodest logic
但大家都知youtube係好睇重subscription numbers
唔該咗多位痴線西抵制港豬同藍絲
Unsubscribe同unfollow

想食花生ig都好多 睇片記得留個負皮先
有咩值得狙擊先擺上嚟
唔好幫手promote藍絲啲仔女同啲片

佢男朋友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞