召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
但係而家先嚟屌班人唔係會令件事上番水咩 咁不如大家有默契啲一齊唔好提件事 等件事淡忘 咁樣唔會再好啲咩

如果係61 81都可以揀下
你估真係崠自己揍咩
緊係工人做架啦
咁佢屌完就算啦 我哋咁樣咪火上加油 呢度唔講已經少咗好多人講 寧願繼續狙擊虐兒蝦同屎盤 收佢哋皮

崠鋪頭中間個model都好creepy....
使唔使查咁紅嘅唇膏
佢自己ig po左學生證出黎
我係唔鍾意佢 覺得佢好假 爆完單野紅左就接左個廣告係改善大細波 我記得佢一出個廣告下面勁多人cm話睇佢裸照唔覺佢有大細波

崠隻眼好似又分得開咗
山東想湊好兩個女?你認真? 佢連頭髮都唔幫個女梳喎
之前已經有po校服相話出placement 啦
連登仲有post
明明natjoyce之前都有男朋友po曬相,ftm條仔個時3 4月仲有po女朋友,事實係佢哋冇一齊返喎如果你同natjoyce個朋友咁熟冇理由唔知道佢爆粗鬧過條仔阿媽仲有比綠帽佢戴個啲所以全家人都好唔鍾意佢
見到你句嘢 笑死
但係其實有咩好坳起碼都拎張相出黎話一齊返證明係人地搶仔如果唔係就似係本人唔忿氣多啲上個po仲話有家底有樣但都係一張相都冇
而家就係佢比人公開左最私隱既野
咁佢咪自己公開自己生活做反擊
證明you cant hurt me
當然你話佢享受被討論都可能係真
但完全諗唔明點解淨係focus話佢流出後依然過得高調
講到好似流出係佢錯咁
流出後唔應該高調生活
應該收埋自己唔比人知
成個陳美玲咁
公海有vien po了(唔係我開 咁啱見到)大家可以轉移陣地過嗰邊
咁一有比較真係, 沒有最差只有更差
起碼崠同藍J肯洗錢落個細路度先
而唔係好似蝦毛咁得條chanel絲帶玩具
同埋日日綁o係張BB椅度
有無link
條仔老豆當時死咗一段時間,公司爭好多債
佢老母有間美容院係賺得OK,不過淨係會花錢係自己身上
三個仔女大學學費全部唔理,搞到大女final year quit, 二仔(姐係條仔)都要drop out接管屋企生意再供細佬讀大學同埋幫屋企還債
有次佢老母唔知講咗咩,睇唔過眼嬲過頭就鬧左佢
你一係唔熟衝出黎扮識一係ftm本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞