召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
痴線西常問Q&A
Q: 丁同Sue係咪鬧交 點解鬧交
係 唔知

Q: yaki 同黃安係咪唔Fd
係 唔知點解

Q:南瓜珍係咪同天堂烏Txxxx一齊咗
係掛

Q: icu點解叫Icu
因為佢好Proud of 自己讀同Cu ibba

Q: liz黃定藍?
狗妹,大日子會repost story加上黃藍都用到嘅字句元朗警區刑事總督察歐陽德嘅細妹 歐陽白露Liz

Q: jade lam係咪藍屍
兩公婆都係撐警藍屍,個女個名叫popo

Q: Polly呀 肥蛙呀 點解分手
無人知點解

Q: 山東搬咗去邊
淺水灣藍灣大廈

Q: 呃nes姐假袋邊到有得睇
痴線西64,65自己睇

Q: ding係咪拍拖
係 冇人知男朋友係邊個

Q:肥蛙同福正係咪一齊咗
冇人知

Q:雪姨幾歲
Over40 (幾廿歲人仲扮少女)

Q:ding住邊
荃灣海之戀

Q:coffee住邊
Savannah

Q:咩係螞蟻論
蝦乾做youtuber無耐嗰陣喺ig出咗篇螞蟻論串佢啲viewers/haters (想知詳情請google)

Q:芊芊同dicky分左手
Dicky有第三者 (芊芊開過story講)

Q:yaki住邊
Monterey(租返嚟)

Q:bubz係咪離咗婚?
係,因為佢老公偷食,詳情可以Google ,順便一提佢係藍屍

Q: 護蛙手Yepi係邊個
肥蛙
有咩KOL專呃follower錢?

1. Yaki Wong (滾水淥con 傳銷垃圾減肥餅)
2. Spoon Chan (二手野嚴重mark up再呃人使用次數同原價)
3. Ding_2 (爛面KOL賣skincare 賣垃圾酵素氹妹豬買holy daily 賣嘅HUM nutrition mark up4倍價錢 )
4. Pumpkinjenn (旗下WULT抄襲品牌Glossier Sunniesface)
5. SnowE +Oyan (賣爛鬼空氣清新機誤導人可以殺武肺病毒)
6. Alicehaha (老翻餐具Mark Up10倍 )
7. AvaW jjjoann (傳銷呃錢野sell垃圾酵素減肥)
8. Sue chang 崠 (賣大陸淘寶母女裝扮自己設計!mark高10倍價格賣粉絲)
9. Yankidin (賣傳銷有害豐胸藥)
10. cynbunny (同台灣知名抄襲師hannah huang抄淘寶hk$56頸鏈扮原創 [9成似]
mark up24倍賣hk$1396
被發現後指有壞心腸的人來鬧事
其母親在ig表示 「依家世道唔好 很多人都生活不順只能在不被看見的網絡世界發洩」
肥安在ig表示「你們只是在人格謀殺他
你們這堆垃圾」)
(淺黃/表過態既都唔計 唔洗鬥黃

要追擊就追擊啲藍絲)

Jade lam (Mugmugkitchen係佢開架)
Brandy lui(發聲撐警)
三鳩姐(冇利申自己係黑警家屬 叫人同佢講心事
叫手足自焚 cap之前嘅新聞扮有去遊行)
Coffee lam(港豬 表示自己唔識政治
唔睇新聞只係一個師奶)
肥閪 Alison Tsang
老女人 QQ Chan
陳怡
奶共閪樂彤
Mingjai
黑咪
托哥TorresPit
Potatofishyu
Sue Chang
Pumpkinjenn Pkj
Alicehaha 蝦乾
牛油果 Sadelle
青蛙 Emily Lau(港豬)
狗公Ricko
張欣欣 yanyan_c (港豬)
J lou
Tina Wang
CCTVB Kayan.c
Emi Wong 終極港豬
merry so

有爭議
張芊芊 chinchin_c
(6月有發聲叫人出街試粉底之後冇出過聲)
Manson(好似有出過聲)

liz 狗妹
元朗721事件被警察指鹿為馬亦冇主動發聲, 繼續撚狗姣佬 直至第二日把網民提醒的留言刪除後,才reportstory另加上 一些黃藍都能代入的字句
佢呀哥係元朗警區總督察 歐陽德。
記住unfollow unlike + 提啲friend unfollow啊
黃YouTuber一出片就post上黎share啦
Lm
LM

順帶一提ftm同李麗珍個女好似好fd
李麗珍個女又黃又靚 之前見過佢po文宣
https://instagram.com/annise_____?igshid=qdza767r895r
唔係好似係直頭係好friend 有個friend係佢哋嗰一group 既人 琴日一齊搞生日annisehui同個臭雞咁friend
呢度咁多個女仔都靚過個臭雞 真心唔明佢咁都可以釣到有錢仔 啊係搶有錢仔 條仔真係盲咗零零之前個女仔有學歷有家底又有樣 你條臭雞唔知用咗啲咩手段搶撚咗

Lm
上個po條友係咪有病,搞蝦公做乜柒,d語氣on99咁
憎hagone憎到入骨都唔洗搞到人地無份工咁痴線掛 講到咁為hamo好但轉頭要搞到人地無埋家庭收入?
叫佢有病睇醫生啦
係憎嘅更加唔應該搞小熊貓
俾位蝦乾入
集中追擊佢虐兒
蝦佳個直角三角形嘅頭就係最好嘅證據
追擊屎盤搞到佢冇收入收皮
一路都係大家嘅目的
屎盤係搞佢本人
幾時有搞過佢屋企人
就算係牛油果都只係一路俾人笑佢戇撚鳩
你依家係話要搞蝦乾屋企人
差好撚遠囉
兩樣嘢嚟㗎 有幾雙重標準

禍不及妻兒
係 bb個頭好軟
所以啲老人家成日話要搓返圓佢係真嫁
Lm
蝦乾呃錢同鳩養個仔你估佢老公冇份架咩
幾次拍片個仔喊到仆街佢咪又係唔理
共犯黎架唔係唔關佢事
真係聽到都眼火爆
點解ftm可以雙面到咁 日日係social media堆砌自己幾撚陽光又self love 收皮啦基本上聽過你個名都知你臭
lm等睇呢條唔要自己女朋友嘅水魚幾時比ftm碌爆幾張卡再搵過第二條水魚埋單
搞spoon份工係因為佢係kol
蝦乾老公係kol?
我幾時有話唔撚關佢事
你睇返之前嘅post
我一路都講佢老公都係仆街
唔撚理 由得佢老婆搞到個仔咁
以為個老母仆街會有個好老豆
點知連個老豆都係仆街

問題係搞鳩小熊貓會比到位蝦乾扮可憐
喺香港最撚緊要就係錢同份工
你睇吓之前啲例子

張欣欣如果唔係搞到人冇咗份工
會唔會有咁多人怪為少少事搞鳩人
其實佢俾錢去高級餐廳買服務本身
服務有問題佢投訴 呢件事係冇錯㗎
佢錯在搞到人哋冇咗份工咋嘛

真係搞小熊貓蝦乾一扮可憐
成件事嘅風向就會唔同哂
自己打個份cv真係好柒 唔怪得真係要tb幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞