召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike

發生過咁多事
諗諗吓都係覺得佢好慘
俾人講咗咁耐裸照
佢又冇做錯又冇呃人錢又冇攞sponsor
普通分享日常生活其實都可以接受呀
agree
只係一直無人敢做出聲個個姐,全部都潛晒水
對比其他俾人笑流出閃卡d女仔,其實佢都幾勇敢
利申覺得佢個ex正仆街
但佢之後係咁po啲性感相 又唔private個ig
本身po呢d相想做kol比人討論其實真係預咗
你之前發生過啲咁嘅野 其實點控制到人把口
佢可以做到嘅就係低調
好似以前高登/連登成日J啲女 咩tantanchung sana仔 魯爾7號嗰啲 全部都private哂自己ig 自自然然就無再有咁多人討論
唔係想blame the victim
但佢自己有義務去保護返自己 假設佢真係咁唔想比人討論嘅話
幾真實呀,show個肚腩出黎好搞笑
講真,勁少女人係真心enjoy做運動,大部分都係為減肥架啦
無成果仲邊有動力做落去
其實受害者龜縮唔見得有好下場
好似阿嬌咁流出左即刻龜縮俾人笑足十幾年
都過左幾年先出個story呻下叫人放過佢
呢d柒頭真係認衰晒香港女仔
淨係識p相自拍個格賤到
佢真係隔幾年先出story 呻? 佢長期玩ig喎
Btw 唔鍾意佢就叫blame the victim
你地呢句同拎佢相出黎既連登仔講好過啦
我第一眼都以為係蝦乾
順帶一提佢裸照單野紅左之後佢即刻係ig接左廣告賣
重睇啦
講緊佢而家先係story公開講而家嘅日常生活都不停俾人講是非
佢因為單野被人篤灰篤到份工都無埋都係今日先開聲叫人咪再講佢
仲有Blame the victim唔係我講
但佢唔係victim?
佢個ex長期滋擾佢仲爆哂佢啲閃卡出嚟
你咁講法殘廁扑過野流出嘅coffee都好唔應該開channel教瑜珈
咁事實上冇理由因為佢被人傳裸照就冇權玩ig,唔俾佢有社交生活
我知正常人係會潛水,如果係我我都會,但佢繼續公開玩ig都唔justify啲人講佢呢單野二次傷害佢
作為一個女人俾全世界睇全相係一件好慘好慘既事
冇話佢冇權 只係想講我個人覺得佢好假好虛偽

陳美玲啲嘢
我嗰陣都有follow佢,都有係啲連登post叫啲連登仔食屎 但我都幾肯定嗰陣爆咗單嘢之後,佢潛左一排先出返嚟講嘢,仲要因為裸照件事搞到佢冇咗份工 不過我點講都唔會改變到你諗法,大家鍾意點諗咪點諗
但運動種類成千上萬
係大家未搵到一款啱玩啫
利申熱愛運動
其實真係唔明點解有brand嘅嘢唔用
就算開架都好呀 都起碼有啲保障
係都要用呢啲仲要唔係平
呢到有啲絲打係真。痴線架唔去屌條仔 就去屌條女唔深潛人地勇敢面對 唔支持仲踩多幾腳
唔睇acc名都認唔到係邊個
覺得佢流出裸照係好慘 條仔好賤
但同時亦覺得條女係attention seeker
呢間野幾時可以收皮,幫翻版都仲咁厚面皮。
之前啲KOL推到爆,買咗2次返嚟試,用第一支都覺得有保濕到,唔知係咪心理作用。宜家用緊第二支覺得d紅都唔係佢講退得咁明顯,用到一半,連保濕都覺得廢廢地。哂我錢
神奇百變樣
其實我唔覺得佢岀story屌鳩人講佢是非有問題
係人都有情緒,上ig叫春大家都試過啦,何況佢都算適可而止啦只係講一兩句 又無借自己名氣公審對方咁再講啦2020年網上流岀都算平常事啦,佢可以接受到比人閒言閒語又唔潛水 我覺得抵佢紅喎,比着第二個一早比人講兩講自殺死左啦呢個年代大把人都想有名氣做下kol㗎啦個人認為佢又無派帽又無搶人男朋友,只不過係唔好彩識左個衰人姐佢咁嘅身材同樣唔流岀本身都已經做到所謂ig 女神啦仲有我完全唔明點解有啲人會覺得,性侵犯勿啞忍都成日聽啦流岀就代表被傷害嘅當事人要一世委屈咁做人?要永遠都低調唔可以好似其他人咁生活玩ig?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞