召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike

究竟係男朋友定工人
佢都係鳩噏姐

啱啱出生仲好圓
就係港豬

不過我個人一律將港豬歸為藍
個人切身經驗係,港豬只認利益
所以愈多港豬=對藍營愈有利
同時港豬好難變黃,除非被黑警打過
其實咁講都好正常姐 佢個語氣都唔係覺得男朋友應份要清嗰種啊
首先我真係理解唔到你嗰句
「以前做過嗰時冇人出聲 意味大家都同意呢個做法」

我唔知你哋嗰時點搞茶嬸啲屋企人啦
淨係講樓上同上個post有份唔同意你搞蝦公嘅幾位絲打都有同你講佢地無搞茶嬸 搞家陣因為人哋唔同意你嘅行為 你又要用茶嬸單嘢做example入人數話人double standard 咁樣真係講唔通喎

蝦乾嗰句大是大非真係模棱兩可㗎
但我就同意另一個絲打講
覺得佢似係PKJ嗰啲唔識又要扮識加把口嘅死港豬囉 大把港豬(even黃絲)照舊食Shake shack/M記/淘寶/幫襯Ikea 元氣
做得港豬佢地就唔會覺得依啲行為有問題㗎啦
上兩個po都討論過 唔再嘈

如果你真係覺得蝦乾嘅罪孽係大到要搞佢全家
或者要搞埋蝦公先會救到Hamo
咁你去搞啦 唔想再爭論落去喇

不靠中西藥全靠自己整合 仲要tag自己間舖頭出嚟
好明顯就係呃妹妹錢加做宣傳 食啲咩酵素查嘢
如果早啲睇醫生 佢根本唔需要五年咁耐先好
只能夠話佢自己攞嚟 收咁多PR product同亂試嘢
覺得佢都係講吓笑啫
知佢係講笑
個人唔係好buy呢套說話技巧好難頂
港豬咪又係藍
口講就冇意見 唔識唔理
有咩行動 班港豬咪屌埋一份 笑埋一份
又係嗰啲你有訴求 我既訴求係返工
笑啲路人避走popo 話 你身冇屎又唔係追你都唔知跑咩

有冇絲打知laizas_係點樣彈起
剩係知佢同啲kol明星好frd老是常出現
一年後洗白

唔係有人信呀嘛
洗佢老母咩一年後更加comfirm係藍啦
做咩突然之間又講返邊啲黃藍
蝦乾jade lam啲打手終於出動?
痴何超蓮?
可能有人想谷mugmugkitchen生意 又怕被人踢爆偽黃
有人問佢係咪有去機場我先答返咋
從來冇話過佢黃
同埋點解會踢爆係偽黃?都冇人話過佢黃

跟據我經驗,對於d狂爆瘡又唔識好既,用咩護膚品都冇用,得A酸先有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞