召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike

叫人read caption做乜鳩
我覺得你講嘢好似我個ex,好撚討厭咩乜撚叫正義魔人?中二病啊?蝦公有無做kol先?啊屎有做,佢俾人搞到無收入好正常,markup二手衫呢d都係佢自己攞嚟,佢無收入都係間接自己造成。

對比之下 蝦佳真係好似扁得有啲犀利
其他kol個b咁上下時候個頭仔都係圓圓地

雖然張圖係Content farm嗰度見到
但係真心嚇咗一下 知道做媽媽辛苦
但係蝦乾啱啱第一胎冇經驗
不如虛心啲請教下其他有經驗嘅人
唔鍾意蝦乾 但都唔想你個仔有事
頂自己未生仔 追個癡線西姐
睇住蝦佳咁 仲走去Search BB頭型
真係以為自己去咗Babykingdom討論緊
我就快覺得佢仲癲過崠
有冇絲打話俾我聽蝦佳個頭仲圓唔圓得返
蝦乾真係反面教學黎 追痴線西comment學到好多
唔怪之得蝦佳望落硬係有種違和感原來係頭型問題
啲老人家話要幫bb轉下個頭(唔好比佢成日瞓同一邊)同埋搓下先會靚
自己就最值得愛
對待啲friend/男朋友就個個騎牛搵馬過橋抽板
應該會嘅
而家有maid 可以叫maid不斷抱同搓圓返個頭
岩呀
個陣我都唔信 好似好兒戲咁
但原來真係搓得圓嫁
希望蝦乾肯聽人講 試吓啦

唔止PP 仲有好多來歷不明既酵素牌子 ig好撚多
屌其實jjjjoan賣依啲有咩說服力 本身已經瘦到得棚骨 仲要全世界都知佢以前一日食一個蘋果減肥
咪就係 係咁work呢個世界就無肥人喇

有絲打之前中伏 真係唔想咁多人中招
酸黃前排先介紹完

證明真係天羅地網式宣傳
養到班八婆荷包fat fat
都唔明點解咁多人買
其實根本係傳銷
蝦乾都有今日喇
快啲收皮喇佢
痴線西加油!狙到佢做"真"full time mama
睇痴線西學到好多育兒知識
呢個我聽過....當時一笑置之
baby kingdom x 痴線西
有呢張圖佢真係講乜都無用

屌 好慘 平到熨斗咁
希望hagone 聽下人意見啦 又唔撚係害9你
為你個仔好咋 第時佢大個仔識上連登見到佢老母咁硬頸 為自己 搞到自己個頭型咁 條頸又唔知想點 又搞咩bb 要獨立 又搞埋啲呃人餐具
憎死你 到時你咪後悔
lm
啊七起碼長大到都肥肥白白
啲野學左一生受用
但點解蝦乾mon得咁足都學唔到野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞