召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
係咪要刪曬所有social media
日日匿埋屋企喊先有資格話好hurt?

仲有就算佢真係中意炫耀身材俾人j格衰
佢po出嚟嘅尺度係佢自己嘅選擇
但俾人po閃卡唔係佢願意
佢仍然係受害者
佢都有資格話人點解要po佢裸照
點解要屈佢enjoy俾人討論搏出位?
如果佢一邊public玩ig,一邊話唔想人認得佢,就叫虛偽姐
而家佢係叫佢班同學唔好議論/share啲相咋wor,何來叫假啊?點樣得出繼續玩ig=好enjoy俾人講呢個結論 大把人係public account啦

難得佢勇敢面對move on,係咪要佢del哂所有野消失係呢個世界上先叫真?
所以話女人最為難女人,就算佢係attention seeker 都唔等於seek gossip of her nude

佢又冇做錯任何野,又冇傷害到人,咁都要話返佢轉頭
唔係想話比人影/流出係抵死嗰啲
但佢件事之後仲開放比連登仔狗衝佢ig
仲不停放腳呀 緊身谷胸相
呢啲post間唔中就有連登仔開
你覺得佢唔知咩
想做平凡人 但比連登仔狗衝follow仲繼續po谷胸相
睇唔透
有人既地方就有事非 仲要係女人圈
仲咁多人識認得佢 好難避免比人講(冇話係岩)
好理想咁諗當然 attention seeker=/=seek gossip of her nude
但人地有attention 比你自然會拉埋所有野黎講 某程度上好多人係因為咁而識佢
可能一提佢就會提起件事 因為大家都會覺得呢件事一講大家係識既有共鳴既

而且護士係女人加階級觀念好重
係咩鳩野 幾細既野都可以比人講是非
希望佢唔係醫院做 唔係都應該幾難受

同埋覺得即使大家都互相尊重既情況下 都要適當咁保護自己
死啦真係好似陳同佳。。
2020仲有啲咁既思想
人地個幾篇文講撚到明 唔想因為呢件事影響生活
佢ex放閃卡出黎就係想佢生活得唔好
所以佢一定要過得好 去抵抗呢種傷害
比人放閃卡竟然係屌佢生活得高調而唔係屌放佢閃卡條友仆街
呢個社會對女人真係好撚mean
尤其女人對女人
支那雞黎
喂 大佬啊 覺得佢份人虛偽又唔得? 呢到討論d kol係咪乜都要讚?
佢因為呢件事紅左 有人提起佢自然會聯想到件事
如果唔想有人記得就潛水 討論會小d
佢都唔介意俾人討論 都鍾意做kol 表達下唔鍾意佢都有問題?
成日都覺得啲kol同明星黃藍都會照做frd
Regen黃到金但同幫過大公報宣傳嘅湯怡frd過打band
*文匯報
雲西個口大到 咁都可以叫靚
讀護士個班八婆
Close左ig 應該講得仲開心
仆街啲講句 而家佢ig啲相露多少少都會好快link番佢啲裸照當年討論到咁 好難令所有人唔記得 佢係慘嘅 俾ex擺上網 但同樣地覺得佢享受被人討論 (有邊個女仔唔中意被人讚身材好)
我冇話擺相嗰個人冇錯喎但係發生咗就係發生咗 都管唔到人哋把口 佢而家過得仲好咁咪佢叻女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞