召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
純粹係兩個比較之下
利申:佢兩個都唔係我鍾意個type
雲西以前啲柒相有睇過
識打扮之後係靚咗嘅
中學多數都薯㗎喇
睇佢啲片個樣又無乜嘢算幾標緻咁啦
同而家p咗嘅相分別唔大
起碼認到
對比埋五官擺位形狀分佈雲西勝
我都認唔到有冇絲打可以解答
黃可樂 做press play嘅 有簽波仔家姐臭雞agnes yue
平日嚟㗎喎,個女唔使返學咩?咁得閒修甲
崠8着住嗰件係咪佢抄襲嗰件淘寶貨,然之後仲扮晒佢間鋪冇買嗰件.........
係咪p得太勁
條頸同個頭個比例咁奇怪
應該係頭髮遮住左個頸位 所以睇落條頸咁幼
俾人排做attention seeker就代表ftm搶人男朋友係合理? 不過係人都知佢同條仔拍咗咁耐時候突然散再unfollow ftm就知咩料啦
佢話vs想搵韓國台灣香港女仔去講述潮流髮型+sell product 最後分別係kat 、melo同Cynthia
佢話鍾意睇Plan d 我諗風格同內容會更加靠近韓國嗰種冇內容嘅慢生活vlog 其實都冇乜嘢嘅 只係冇用佢身為台灣人嘅優勢去拍片有啲可惜
全部都係p出黎
其實佢平時拍片出樣搞下笑咪算
可唔可以唔好成日自拍大頭懶靚女
唔知點解你講嘢pattern好似之前俾人踢爆係自己個d留言
踩又唔係踩 跟住扮少少中立咁讚
Kat拍得好靚
Melo個粉紅頭同Cynthia
kat最後個look好睇
唔知點解香港代表要搵melo
咪癲啦唔該一定要同你諗法一樣㗎咩
你可以唔認同
但唔啱聽就分身5毛pr分化拉同cctoy d人無咩分別
我覺得yepi好樣啲喎
雲西邊忽靚普通mk一個
個人認為yepi更順眼,見過雲西真人個樣真係好西
我覺得蛙姐靚啲
你覺得yepi好樣啲真係無問題啊
兩個都唔係我type,不過對比之下覺得雲西好過yepi咁解
兩個最真實嘅相我都睇過
唔知係咪相由心生
宜家次次睇雲閪個樣都覺得佢成個巫婆咁
笑起上黎個口又ma得大
而家齋講樣嘛
Yepi 14x 雲西17x更加唔駛比啦
我都已經特登唔講
格衰唔衰唔喺評論範圍內
我知yepi有上嚟睇
我措詞已經相當溫和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞