召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
個admin係咪串雪姨條片個樣同fb個樣唔同
真心佢老母養著個咁嘅女唔知咩感受
似d天水圍屯門嘅痴線婆
如果真係想趕佢地入絕路
逐個㩒入去有幾難?
或者令佢地無討論價值有幾難?
如果咁都覺得難 12港人 或者已坐緊嘅手足叫咩?
都係個句 如果可以令佢地無人follow subscribe
呢d花生唔食都罷
從來都無話自己偉大
但你想做邊做八婆邊比views/subscribe藍絲youtuber就唔好拉人落水
屌你老母 boris個細佬真係由細樣衰到大架喎
仲要成日以為自己好型佢個柒樣樣衰到呢...
其實我相信呢道好多人都已經無睇藍絲港豬既片
同埋好多絲都識禁入去俾dislike就禁上一頁
我個人反而幾感激有絲打post d藍絲片上黎等多d人公審佢地又唔洗俾view俾佢
當然我都明白班垃圾係靠view為生,可以unsubscribe咪un囉,唔需要強迫所有人唔準睇唔準討論
連睇咩講咩都唔俾你同共產黨有咩分別
除咗少數盲粉嘅on9留言之外
大部分都係話雪嬸好難頂
好作狀 扮後生 個妝炒晒車
我試過係街見過真係痴線嘅痴線婆就係著成咁 個頭有朵花
對鞋令我諗起屎盤隻農民腳
點解taste可以差到咁
成身名牌但一d品味都冇
仲核突過支那style

個篇擺明係曲
不過覺得佢過份吹捧金龍
對鞋咩事
證明有錢買名牌都買唔到品味
著粉紅色唔係問題 但唔好成身都粉粉紫紫咁
似中年個d 女人打扮

利申 生活好順利 無不順
我都比人屌過 佢仲大大聲話有咩問題
為左保住痴線西 要睇藍屍 真係有病
又係共產黨論
乜都亂咁類比 goodest logic
頭先豆豆毛毛個老母開live,有人問佢點睇港大請大陸人嚟做副校,之後佢話 er...冇睇法,都冇話有乜睇法架喎,一嚟我哋唔講政治
十幾萬收入
佢對鞋係咪太細
照你咁講 鍾意撐警食藍店都可以叫黃架喎其實
我就真係唔理解
應該唔係粉粉紫紫嘅問題,係件衛衣襯件咁嘅通花裙再襯咁嘅拖鞋搞到成個師奶咁
加上佢件衫嘅粉紅色唔知係個filter關係淨本身真係呢隻色,好姣好俗
粉粉紫紫應該都可以襯得好靚
咁啦,唔岩睇就走
喜歡的話你自己出去開個只準討論黃kol既post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞