召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
咁講真你冇可能叫所有人收聲控制唔到人哋把口 就算見到你咁講都可以照講啲人係咁無品㗎啦 可以做嘅咪扮聽唔到囉
Debbie好正
No offense 但其實佢唔想再比人講 想過翻平凡人生活可以close咗個122k followers嘅ig佢
好似早幾年個sana仔close咗ig即刻冇人騷擾冇人討論
算吧啦
佢又咪想紅 根本好enjoy 俾人討論
俾人放左裸照出黎仲係咁po相玩ig扮冇野發生?講真唔想俾人講就del左ig佢潛水啦 仲生活得咁高調
其實當年d相係佢影俾男友定影俾sp既?
通常俾人流出都會潛一排先出番黎,呢d女人點睇都係attention seeker
佢前男朋友放左出tg (好似係咁)
佢話扮冇野繼續生活 之後件事開始冇人討論佢又係ig打勁多篇文出黎講同條仔點識點一齊點分手 根本就係enjoy俾人討論
利申覺得佢靚 身材正但個格一定唔撚掂
仲要成日擺啲泳衣露胸性感相出嚟
佢擺明想比人講比人j 咪大大方方認咗佢囉

第八日就問係咪冇得救
如果做幾日就瘦嘅話世界上就冇肥人啦
減肥呢啲係要持之以恆
唔係一日半日嘅事
乜原來佢咁㗎
幫佢唔落啦咁
叫佢死撚咗去啦唉,睇到蝦毛就心痛,到底做錯乜先做到佢個仔我勁憎bb都好鄧佢慘
吉吉嚟喎
我都認錯左人
睇大圖先知唔係蝦乾

唔好意思 笑咗
當初一爆都冇深潛就知attention seeker
邊有人會得閒就提下
下,咁我覺得只係佢唔想繼續俾人屈姐
還返自己清白都無問題呀
點會得出係enjoy俾人討論呢個結果
俾ex放閃卡已經好大傷害啦
大傷害仲會唔會咁高調玩ig 明知連登都討論你仲唔潛水?
唔成功嗰啲就唔會擺上網啦
其實生完胸型差咗好正常⋯⋯佢重要生兩個
純粹地覺得呢d人好假好扮野 從來冇笑過佢幾年前既野
呢樣真其實流出同自己玩Instagram係兩回事,佢雖然係因為呢件事而多人識,但唔代表其他人可以一直用呢件事黎講佢是非。點解佢嗰陣講返同Ex分手啲嘢,係因為連登仔不斷話佢所以先想澄清返所有嘢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞