召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
喂睇嚟禿蘋散咗
下?咁快
佢點生存咁係韓國
原因9成9係條仔偷食
唔出奇…
成個人係韓國好易發現

噢…佢人生無賣點了
所以佢咪停YouTube
咪無收入

好懷疑佢自己係韓國生唔生存到
睇留意見到有人話mimingmart寄嘢俾佢
身為忠實顧客好失望
佢想target班有啲消費力嘅OL/想用天然嘢嘅媽媽嗰啲不如寄俾beth/kiko好過啦⋯⋯
明明前排袁小姐有幫吓黃嘅小店宣傳都話真係要求間店要證明到自己係黃(要有post文宣之類)
點解自己個brand反而唔係寄俾黃kol壯大黃圈
就算係商業角度睇我都覺得beth/kiko嘅follower係佢target customer 多啲囉

https://youtu.be/NW-O9zIg-Wc

早晨各位絲打 再呼籲大家dislike + like自己人comment
好期待蝦乾會有dislike多過like嘅一日
㩒入去即刻stop 快快手做完任務就quit唔會計view架
睇留見到有人話mimingmart寄嘢俾佢
身為忠實顧客好失望
佢想target班有啲消費力嘅OL/想用天然嘢嘅媽媽嗰啲不如寄俾beth/kiko好過啦⋯⋯
明明前排袁小姐有幫吓黃嘅小店宣傳都話真係要求間店要證明到自己係黃(要有post文宣之類)
點解自己個brand反而唔係寄俾黃kol壯大黃圈
就算係商業角度睇我都覺得beth/kiko嘅follower係佢target customer 多啲囉
所以要幫手去mimingmart到留言反映下
mimingart del cm架
咁不如Dm佢
唔怪得佢story咁耐都冇佢obba~~~~~
可能過多陣就搵到第二個obba呢
um.......有呢個已經好神奇………

會唔會連語學堂都唔讀就番去
其實唔出奇 分左手都唔知佢而家住邊
其實都幾慘 特登去韓國為左佢點知就分手
仲要係岩岩到無耐咋喎
1025星期日
冷氣軍師要人

樓主pin
所以我覺得應該係佢發現左佢obba有第二個
呢個真 都唔知點處理d文書野
佢之前仲話會拍room tour............
等唔到lu~
雖然我都覺得佢個外型唔討好,d片又無聊,但咁快分手都幾慘
利申 體驗過long d去對方國家點知過到去都係俾人飛
Mimingmart以前都寄過嘢俾亞視小花
同埋最近見beth又post story食mugmugkitchen

想對黃色youtuber盡量輕手啲
唯有pm表達下訴求
希望佢哋會重視觀眾嘅意見
痴撚線 佢個咸濕犯阿哥講啲嘢藍絲口吻嚟
蝦乾真係好驚收皮?不如你專心湊返好個b先啦 bb最無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞