召喚痴線西(134)請善用不推文回覆

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
因為路人甲乙丙都鄧蝦毛肉緊
大家點憎一個KOL都好,都唔會想睇住一個BB出事or 被照顧得差,想佢得到最基本嘅人權同母愛
好勁 臉,手,腳3隻色
而家最大粒花生就係佢點樣虐待自己個仔做人老母做到佢咁點解當初唔帶套 小熊貓仲要覺得自己老婆咁做冇問題 搞到人哋無咗份工過唔過份就見仁見智 但係小熊貓一定唔係無辜囉
羊羊真係好好好好好得意啊
又有禮貌 係咁講多謝個度笑死我
你個名
個live 同佢平時d 自拍差好遠
成張相好唔夾 人地藍奕邦正正常常望住鏡頭影相
阿屎就喺度托腮 唔望鏡頭扮怕羞咁
留名
講真po得呢啲相都係想人睇你對波,然後又叫人睇caption
但佢對波都無乜好睇喎
Asdfggg絲咁你都唔洗郁啲話人起鋼同道德魔人嘅
係你自己不停強調人地雙重標準
咁上一個post已經有絲打反駁咗你
你都似都見唔到咁係都要拉茶嬸單嘢一齊講
咁我咪再話你知
我都好想有個咁活潑開朗嘅女

佢條裙好似夜總會小姐定流行經典50年d嘉賓
佢個胸去咗邊
條仔仲白淨過佢
點解……可以攪成咁…
可以變到咁娘…
因為bb個頭骨未生好晒
同啲骨好軟
如果長期訓/訓死一邊 就會好似長期仰床啲壓力瘡咁 嗰啲位會受晒力
頭骨軟 咪會壓扁左

所以要多啲抱下bb 轉下頭/訓bb枕
但佢個仔一係係床 一係係櫈
之後誇到有櫈個坑紋係頭度
真係好撚癲
我唔係支持搞鳩小熊貓
但蝦乾咪藍絲
而且你估佢地搞網店 佢老公會唔會搞報稅嗰啲先
本身蝦乾嗰啲職業可以報少好多錢
但有公司簽左約 始終有啲野寫明左瞞唔到

開間公司呃埋啲妹豬錢 又可以砌靚啲數
佢地個玩法就係咁
只係呢啲佢可以老公幫佢處理好晒
先講句唔好意思我唔係追痴線西追得好貼
記得之前大家仲研究緊hagone句”錯就是錯”係藍屍定講嘢1999
佢係咪有開表新藍屍言論?
LM
我個人覺得蝦乾同仙應該已經冇fd到
仙生日 蝦乾唔見有份
仙既片好耐都冇蝦乾份
連仙仙賣既衫都冇搵蝦乾做model
自大蝦唔知仲有幾多朋友頂得佢順呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞