Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
Samsung cloud就嚟冇得用嚟sync相同擺files
只可以轉去OneDrive
但係免費版得5GB
本身喺samsung cloud啲嘢都唔夠擺
而家都唔知點算好
巴打們有冇啲咩方法
俾多啲錢join個大啲嘅plan
而家諗住有兩個options
一係手動backup入電腦密啲
一係就用返google drive/photo(多啲位)
btw 巴打有畀錢買plan
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/216852/1/
根據版主收到的消息,三星 Galaxy S20 Fan Edition 香港會賣 8GB RAM + 128GB ROM 版本,建議零售價為 $4998,會在 2020 年 10 月 21 日開賣,有藍、紫、綠、紅、白五種顏色,而先前網上發佈會有出現的橙色,香港則暫時未有開售計劃。不過要注意的是,今次紅色以及白色兩個版本,只能經網店購買,實體店只會有其餘三種顏色。
有買100GB Google drive
$15一個月
我想問下Samsung tab既 dex模式,可唔可以同一程式多開,想睇好多個pdf做文書,但唔想逐個逐個開
on99做法
出齊色真係咁難咩?
定係samsung以為一定好賣所以唔care
p.s 我鍾意橙同紅
Google drive同photo啦
跨平台最好用係佢
$4998送buds live + $500八達通
啱啱試咗
同一個app唔可以多開
首輪應該冇咁著數
我估送buds+
Tab A/buds + 再加 $500八仔
再送尿袋,無線充
係真嘅話A71同碌貳拾即刻收皮
點解唔用google
如果呢部啲優惠夠抵玩
我想出部綠色
儲齊平板/錶/手機/耳機
我都想訂但唔知得8GB ram 夠唔夠
顏色都係其次,不過今次應該裸機用
因為而家Samsung cloud可以一次過轉晒啲嘢去OneDrive
本身諗住貪方便過晒去就算
點知先諗起得5GB唔夠用
而家應該會用返google
唔知今次衛訊會唔會再有trade機即減$800呢
8gb都可以嘅
粒u夠快都救到

裸機顏色先緊要喎
屌,我喺X寶使咗$200買咗兩條lan to type-c 諗住企note 20 ultra度用,點知一條都用唔到,咁就揼咗兩舊水落鹹水海……頭先問Samsung條友,佢話咩Samsung 嘅usb-c係數碼格式,淨係支援原廠,要係服務中心買,有冇師兄買過/用過??
onedrive嘅話
不如順便join埋office
因為鍾意既色佢唔出
大愛橙色
我估冇野送, 可能只送YOUTUBE PREMIUM
YouTube premium 不嬲跟flagship送埋
應該唔會淨機既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞