Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
平成千蚊
我諗住買黎考子機
我先後同過幾個friend買嚟做老母機
個個都話好
a51 同 a71 差別大唔大
a71行a730會好啲
個mon又大啲
sor,係s730
都幾大吓

不過如果唔介意得水貨冇得用黨鐵八達通就買S10lite啦
https://www.etopiaglobal.com/Samsung-G770F-DS-Galaxy-S10-Lite-128GB-8GB-RAM-Prism-Blue-Original-Simfree?search=s10
S855順過S730好多
明白 thanks
好大 落舖頭掃下UI就知
唔等埋s2pfe個價再考慮?
s20fe
都唔係同一個價位
就算真係跌到3000應該都要等年幾S875出咗一排之後先有可能
Thanks, google camera 好用過原本個相機app?
後鏡未必,要睇你gcam用咩config點set同咩環境影(e.g. samsung pro mode個長曝係廢嘅,用gcam astro mode先得)
自拍就一定gcam好啲,samsung自拍好假
買咗黑色,我都諗緊買犀牛定Spigen
想請教下點解我隻active2
有時會睇到whatsapp圖,有時又睇唔到
請問點樣set先會全部睇到?
有冇已經攞咗buds live嘅ching?我8月29號登記,9月15號收到gmail,到而家都冇順豐message,正唔正常??
最後都係忍唔到入咗手z fold 2
依家先留意到原來所有機已經冇哂送八仔優惠
兩間公司係咪已經合作完?
俾心機再等下三星真係慢得好撚緊要
感覺如何
暫時覺得重咗同埋介手咗我都係鍾意之前第一代好揸啲

但部機個畫面真係順咗好多
邊方面令你覺得界手咗?啲實體掣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞