Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
hkepc啲人講m系列冇4.5G流動數據用
呢樣算唔算致命
我都見到。。
我幾個月前買了
正常都係俾晒錢先有得check機
廢事你check完反口話唔啱心水唔買
要對band
CSL 900/1800/2600(B7)
3HK 900/1800/2100/2600(B7)/2300(B40)
Smartone 900/1800/2100/2600(B7)

M51 (AE_AR)

4G FDD LTE
B1(2100),B2(1900),B3(1800),B4(AWS),B5(850),B7(2600),B8(900),B12(700),B17(700),B20(800), B26(850),B28(700),B66(AWS-3)

4G TDD LTE
B38(2600),B40(2300),B41(2500)
21號好似
要啊 收咗錢先
我都明你驚咩,因為我都一樣
係篇教學咁講我先放心買佢野,如果真係好驚就去返大型連鎖店或者上台出機,smt好似最盡都做到6千蚊,無詳細研究
不過我估check機service無英京好
咩mon貼?
唔通你裝咗原神?
究竟預購s20 Fe 有咩送
關機再開過
而家先買A71會唔會好不智
s20 plus
有冇人呢排用用下電話
轉app之後 個喇叭會冇咗聲
但reboot之後又出翻聲 有冇計搞搞佢
其實同價位行貨到依家都冇其他機可以揀,所以samsung先咁耐仲賣緊A71
唔會不智嘅samsung嘅an11機都未出
A72 係唔係冇咁快出
https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2586830&page=1 - [小測試with firewall log] 三叔 港行上網記錄送 _ !?!?!?

港行將資料送中
買m31s
A71s 傳咗一排都冇出
Exynos 9611
我都打算買A71
有無用家分享下好唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞