Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
我更新前後都無綠芒
又今日終於可以收到buds live贈品
你幾號收到email, 我16/9收到email到而家都仲未有聲氣
想問送咩色buds live,定係隨機
多數白色
buds live真係好多更新頭先一開又有個5.8mb patch
大鋪係唔係無得回收
其實細鋪做呢啲「回收」係違反咗三叔啲terms
有無開省電模式?
wechat

BTW 上三星check機換電
雙卡雙待一定倒水到仆街
新機得89%好明顯粒電有問題
其實唔想佢背景run嘅話唔使disable,set深度休瞓就得
兩個facebook一齊背景run又on99,唔係用開嗰個就深度休瞓啦
google play唔知你出咩問題,我嗰個18小時先0.7%電
冇咗八仔送之後
大鋪S20/+/U依家賣$5700/6700/8700
依家N20U係唯一一部有屏下鏡頭機?
想問下電池容量一般係咪即係夠鐘換電?
好似都唔係屏下
佢個一般係話你部機一般有3100
裝Accu​Battery啦

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery&hl=en_US
體驗如何?喇叭啲聲係咪仲好啲?
大舖有呢啲價咩? 上網碌睇見到s20+係7000咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞