Samsung Galaxy 集中討論區 (99) 平Mon回歸 S20 FE 120hz 865 4500電 25W

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
note 10 + 想買過枝筆,去邊度買平?
u11+揮手
whatsapp recover 最間單方法
1. 新機裝whatsapp,唔好login住
2. 由舊機將成個whatsapp folder copy & replace落新機
3. 新機login, 問你要唔要recover history, 揀要recover,完成
thx
頭先想用公司電腦咁整,點知部腦廢到copy唔到
好似話如果唔用藍牙嘅話
求其一支Spen都用得
就係要呀
啱啱入手S20+
尋日喺Smartone官網見到有特選客戶優惠
原Plan簽12個月 (用緊$88 Plan都得)機價= $5998
唔係加12個月約, 由而家開始計用12個月
連埋12個月爆 Moon保險

另外想問下大家有無咩電話套推薦?
由iPhone 轉返 Android 仲適應中, 有無咩必裝App?
有冇人係Amazon us 買左s20fe ?
遲下Prime day & black Friday 會唔會大特價?
小鴨幹線
block廣告電話,好似block得太勁 被google下架,要上官網down apk裝
Thanks! Download黎試吓先
咁用ig 啲filter 係咪影得好差? 定係原生相機可以用埋filter
我都冇
求救 用s20+ 玩入樽好撚lag
想問下呢加wts通知 會變好似fb咁圖示圓點
點樣取消呢個功能
已解決
最快嘅方法係喺電話用 RAR app 整一個「僅儲存」嘅壓縮檔,噉樣複製係最快
用電腦 copy 嘅話會因為太多細而零碎嘅 files 而拖慢
有aptX但冇aptX HD
買咗咩色? 我用緊Spigen透明套覺得幾好
而家想買 galaxy watch active 2會唔會太不智
因為想平平地買隻 smart watch
另外係香港買同 amazon買會唔會有分別???
純粹為樣的話
咪ok
功能又唔會差得遠
功能夠曬用
我買水都係千五銀
買watch3先不智 soc,電,主要功能完全一樣,只係多個physical bezel同多d storage
想問下用緊fold 2嘅巴絲們會用咩抺個大Mon?
個Mon成日都好易痴塵,尤其係Mon貼同個框之間嘅罅位
one hand operation +
youtube vanced
accubattery
google camera
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞